MENY SKOVLUNDE
Kasseassistent til MENY Skovlunde

Til august åbner MENY et topmoderne MADmarked i Skovlunde – som kommer til at danne centrum for Skovlundes nye bymidte. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde kombineret med et fantastisk varesortiment inden for alle kategorier – lige fra lækre kolonialvarer og vine til et inspirerende udvalg af oste, fisk og kød samt frugt & grønt. Butikken skal i samarbejde med spændende shop-in-shop aktører give en MADoplevelse ud over det sædvanlige.

Til denne spændende opgave søger vi en kasseassistent – er det dig?

Bliv MADarbejder i MENY Skovlunde   

At være MADarbejder i MENY Skovlunde er for dig, som vil mennesker. For dig, som brænder for at yde ekstraordinær kundeservice og få mennesker til at smile. For dig, som vil være en del af Danmarks førende “MADbrand” samt et topstærkt og passioneret salgsteam, der hver dag hjælper og støtter hinanden. I MENY er vi sammen om at skabe gode resultater, og det vil du mærke fra dag 1. Du ved, at du er en succes, når du har ydet god service – det motiverer dig!

Dine arbejdsopgaver er blandt andet at:

  • Betjene vores kunder ved kasselinjen og sikre at de hver gang får en fantastisk indkøbsoplevelse  
  • Ad hoc-opgaver.

MENY Skovlunde

I MENY Skovlunde garanterer vi dig en grundig oplæring. Derfor er tidligere erfaring med detailhandel ikke et krav – vi lærer dig alt det, du skal kunne, så du bliver en stjerne i vores butik. Det eneste vi forventer, er at du:

  • er over 18 år
  • har et humør der spreder glæde og varme
  • er klar på at tage ansvar fra dag 1.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning og byde dig stort velkommen i MENY Skovlunde  

Application due
26-07-2024

Workplace
Region Hovedstaden

Contact
Peter Bent Hansen
Købmand
42640330


Share

Follow us