Dagrofa Logistik
Logistiksupporter til driftkontor

Er du klar til en dynamisk hverdag på et travlt lager? Vi søger en engageret kontorassistent til vores nye stilling på servicekontoret inden for logistik. Her bliver du ikke kun assistent for vores produktionsplanlæggere og specialister – du bliver kernen i vores operation.


Vi er en veletableret virksomhed, der specialiserer os i distribution af dagligvarer til købmandsbutikker.
Fra lageret i Ringsted modtager, pakker og distribuerer vi tørvarer ud til butikker over hele landet. Vi har travlt og mange ting skal gå op, for at vi kan levere vores varer ud til tiden. Det er her, du kommer ind i billedet. Du skal nemlig hjælpe vores produktionsplanlæggere, specialister og ledere på kontoret med at sikre gnidningsfrie processer i driften. Med fare for at lyde som en kliché, bliver du kontorets blæksprutte, som er en hjælpende hånd for dine kollegaer.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Registrere data i systemer
  • Håndtere reklamationer
  • Gennemgå lister og tjekke udløbsdatoer, differencer og fejl
  • Svare på e-mails og holde kontakt med leverandører i forbindelse med varemodtagelse og retur
  • Kreditering/debitering af personalekøb
  • Løse ad hoc-opgaver og have en føling med alle de små ting, der skal holdes styr på
     

Vi leder efter en serviceminded, dynamisk og struktureret kollega med højt tempo og logisk sans. Vi arbejder i forskellige systemer og skal nok lære dig, hvordan tingene fungerer, men vi ser helst, at du er erfaren bruger af office-pakken og i særdeleshed excel.

Vi sætter pris på ansvarsfuld og pligtopfyldende adfærd og søger en medarbejder, der trives i et team hvor alle hjælper hinanden og ingen er for fine til at løse alle slags opgaver. Gode kommunikationsevner er højt værdsat, da vi dagligt er i dialog med mange forskellige kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.
Vi holder en uformel tone og du vil opleve at blive en del af en organisation med en flad struktur.

Dine arbejdstider er som udgangspunkt kl. 7-15.


Søg stillingen

Hvis du er klar til at kaste dig ud i en interessant stilling, hvor du kan udvikle dine kompetencer og være med til at forme afdelingens succes, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Sarah Wædeled på 30451946 i uge 28. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores team!

Application due
31-07-2024

Workplace
Region Sjælland

Contact
Sarah Wædeled
HR Business Partner


Share

Follow us