Frandsen
Marketing & SoMe Praktikant

Er du altid et skridt foran de nyeste SoMe trends, og passioneret omkring content creation og marketing? Og kunne du tænke dig et kreativt praktikforløb, med sociale medier og marketing i centrum? Så se her.

Vi søger en Marketing & SoMe praktikant til Frandsen. Praktikken vil være på fuldtid i 5-6 måneder og med start i august 2024.

Arbejdsopgaver
Som praktikant i vores team får du indflydelse på det indhold og de kampagner, vi bringer til vores kunder, og du får en unik chance for at bringe dine færdigheder i spil. Du kommer til at arbejde i en internationale virksomhed, hvor der er fart over feltet og ikke to dage er ens. Du kommer til at bidrage med kreative løsninger og nye ideer, så vores brand styrkes endnu mere. Dit hovedfokus bliver på planlægning, koordinering og produktion af diverse content til vores sociale medier. Derudover kommer du til at assistere med website, influencer marketing, og PR, herunder udlån, billedmateriale mv. til pressen.

Mere konkret inkluderer dine arbejdsopgaver:

  • Planlægning og eksekvering af organisk indhold til vores Sociale Medier
  • Assistere med indhold til paid social
  • Tekstforfatning og content creation
  • Assistere med indhold til web og produktoprettelser
  • Assistere med koordinering af materiale til influencers og presse
  • Assistere med content og planlægning til newsletters
  • Deltagelse og planlægning af i fotoskydninger
  • Diverse marketingopgaver, herunder bestilling af materialer, opdatering af billeddatabase mv.


Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er i gang med relevant uddannelse på universitetet, erhvervsakademiet, en professionshøjskole eller lignende og du har en naturlig interesse for møbler og design. Som person har du en solid forståelse for de forskellige medieplatforme, særligt Instagram og Pinterest. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og struktureret i din arbejdstilgang, og ikke er bange for at række ud, når det er nødvendigt for at få løst dine opgaver. Du er nytænkende, idérig og er i stand til at arbejde selvstændigt under stort ansvar, og du er ikke er bange for at komme med dine kreative input. Det vil være en fordel med kendskab til InDesign, Photoshop og Meta Business Manager – men er ikke et krav.

 

Om FRANDSEN
Vores virksomhed blev grundlagt af den danske designer Benny Frandsen, som startede med den ikoniske Ball-lampe i 1968. I tidens løb har virksomheden gennemgået en eksponentiel udvikling, udvidet og tilpasset sit produktsortiment til det moderne marked. Vi er en af Europas førende leverandører af belysning.

Du vil blive en integreret del af et arbejdsmiljø præget af dedikerede kolleger, der brænder for deres arbejde, hvilket afspejler en vedvarende forpligtelse til gensidig støtte. Vores virksomhed har korte beslutningsprocesser og en flad, dynamisk organisationsstruktur. Vi sætter en ære i at arbejde hårdt og samtidig sikre et positivt arbejdsmiljø. Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø, der fremmer inklusion og omfavner mangfoldighed.

Ønsker du at høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Ditte Duelund på tlf.: 9282 0165

Arbejdssted: Egeskovvej 29 i Horsens

Tiltrædelse: August 2024 (6 måneder)

Application due
30-06-2024

Position category
Marketing

Work hours


Workplace


Contact

 
 
 
 


Følg oss