EDC Erhverv Poul Erik Bech
Til vores erhvervsafdeling i Roskilde søger vi en sagskoordinatortrainee med virkning fra august eller september 2024

Vores erhvervscenter i Roskilde er en velforankret lokal afdeling beliggende på Støden 9 tæt på Roskilde Domkirke. Vi søger en administrativ trainee, der primært har flair for administration og kan mestre denne del af en ejendomshandel. I det daglige vil du foruden tæt dialog med vores erhvervsmægler, også have kundekontakt. Dette vil typisk komme til udtryk i den indledende og afsluttende sagsbehandling af et salg eller udlejning af en erhvervsejendom.

Vi er fleksible i forhold til opstart, så hvis du studerer i dag og har lyst til at starte som timelønnet inden traineeperioden i august/september - ja så er vi også åbne overfor det.

Arbejdsområde?
Vores erhvervsafdeling i Roskilde formidler salg og udlejning af alle former for erhvervsejendomme, herunder bl.a. investeringsejendomme, boligudlejningsejendomme, kontorejendomme, produktionsejendomme mv.

Du vil få en alsidig hverdag med mangeartede opgaver, herunder administrativ håndtering af sager fra A-Z inden for ejendomshandler, selskabshandler og rådgivningssager for erhvervskunder, markedsføringsmæssige opgaver, samt kontakt og korrespondance med afdelingens kunder, samarbejdspartnere, advokater m.m.

Hvem er du?
Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Finansbachelor, Finansøkonom, Serviceøkonom eller anden økonomisk, juridisk eller administrativ uddannelse/baggrund. Vi modtager også meget gerne ansøgninger fra profiler med administrativ erfaring fra anden branche. Du kan lide at have travlt og formår at holde mange bolde i luften.

Som person er du frisk, kundeminded og har gode samarbejdsevner. Du brænder for at vise, hvad du kan, og er ikke bange for at smøge ærmerne op. Du lærer hurtigt og tør tage ansvar.

Hvad kan vi tilbyde dig?       

  • En fast gage tillige med pensions- og sundhedsordning
  • Et spændende og udfordrende job i en innovativ virksomhed i vækst
  • Oplæring i håndtering og gennemførelse af ehvervssager
  • Fast ”buddy”, tilknytning og oplæring fra erfaren kollega
  • Intern uddannelsesplan
  • En travl og spændende hverdag
  • Gode kolleger såvel i afdelingen som i alle vores erhvervscentre  

Derudover kan vi tilbyde udviklingsmuligheder, såvel personlige som faglige, samt arbejdsforhold, hvor socialt engagement er i højsædet. En stor del af vort firmas rygrad udgøres i dag af tidligere elever/trainees med vidt forskellige stillinger, såsom ejendomsmæglere, salgskoordinatorer, HR-konsulenter, afdelingsledere og partnere.

Fondsejet virksomhed
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond. Via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden primært foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Vores ønske er at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi er en del af. Læs mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk.

Din ansøgning
Din ansøgning bedes sendt til os via 'Søg stillingen', som du finder her på siden.
Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Du bedes som minimum vedhæfte ansøgning, CV og karakterudskrift. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vores Talent Acquisition Manager, Morten Hurup Petersen på mobil 2045 5040 eller på mail mhp@edc.dk.

Ansøgningsfrist: Du kan søge stillingen, så længe den er at finde på nettet. Vi har således ikke traditionelle ansøgningsfrister, men nedtager stillingen fra nettet, når den er besat.Application due


Start date
01-09-2024

Work hours
37

Position category


Position type
Salgskoordinator

Workplace
Roskilde, Danmark

Follow us

Contact
Morten Hurup Petersen 
Talent Acquisition Manager
+4520455040