EDC Poul Erik Bech
Energisk og fleksibel administrativ trainee søges til Amager

Vi har rigtigt travlt i vores to butikker på henholdsvis Holmbladsgade og Sundbyvester Plads, så travlt at vi foruden vores to nuværende dygtige og erfarne sagskoordinatorer Rikke og Mette har valgt at tiden er inde til at udvide vores administrative team med en energisk og grundig administrativ trainee.

Du skal have flair for administration og ønsker at mestre denne del af en ejendomshandel, derudover skal du også have ambitionerne og viljen til at gøre en forskel for dine kollegaer og vores kunder. Vi ser gerne at du også har interesse og flair i bl.a. markedsføring gennem SOME kanaler som eksempelvis Facebook, Instagram etc.  

 

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en spændende hverdag i mæglerbranchen med mange forskellige udfordringer, som matcher dine forventninger om at lære noget nyt. I hele dit oplæringsforløb vil du blive have ikke kun en men to meget kompetente og erfarne salgskoordinator ved siden af dig. Efter endt traineeperiode er planen at du overgår til en ansættelse som salgskoordinator. 

Du får en afvekslende hverdag både hvad angår opgaver men skal også fysisk skifte mellem de to afdelinger.  

 

Trainee forløbet 
I samarbejde med EDC Akademiet tilrettelægger vi et struktureret toårigt forløb med udgangspunkt i dine individuelle behov. Du vil løbende deltage i relevante faglige og personlige udviklingskurser.

 

Din profil 
Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Serviceøkonom, Finansbachelor, Finansøkonom eller Markedsføringsøkonom, men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra profiler med administrativ erfaring fra anden branche. Du kan lide at have travlt og formår at holde mange bolde i luften, også i forskellige størrelser. 

Som person er du frisk, kundeminded og har gode samarbejdsevner. Du brænder for at vise, hvad du kan, og er ikke bange for at smøge ærmerne op. 

 

Fondsejet virksomhed 
EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond. Via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden primært foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Vores ønske er at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi er en del af. Læs mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk 

 

Din ansøgning 
Din ansøgning bedes sendt til os via 'Søg stillingen', som du finder her på siden. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte vores HR & Recruiting Manager Mette Hvilsom Forsbøl på mobil 2444 1808 mail mhf@edc.dkApplication due


Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Trainee

Workplace
Amager, Danmark

Follow us

Contact
Mette Hvilsom Forsbøl 
HR & Recruiting Manager
3877 0520
24441808