Poul Schmith logo 200
SOMMERAKADEMI 2024

Er du klar på en udfordring, og har du mod på at prøve kræfter med rollen som advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver?

I løbet af fire intense dage i august vil du bl.a. skulle agere kurator i en fiktiv insolvensretlig case samt deltage i en fiktiv retssag, hvor du sammen med dit hold skal procedere foran rigtige dommere i Retten på Frederiksberg. Flankeret af erfarne jurister lærer I at bringe jeres forskellige baggrunde i spil og komme i mål med det optimale resultat for jeres klient.

Sommerakademiet byder på løbende sparring og faglige oplæg fra vores erfarne jurister. Indholdet er rettet direkte mod de cases, som er akademiets omdrejningspunkt, så I har det rette værktøj til sagsløsningen. Sammen som hold skal I bl.a. gennemgå bilag og materialesamlinger, udarbejde processkrifter, afhøre vidner og til sidst komme frem til den rette løsning. Vores cases tager udgangspunkt i sager, som vores egne jurister har behandlet, så du kan roligt regne med at blive udfordret på faglighed og juridisk praksis. Vi kan godt love, at du ikke kommer til at kede dig.

Efter den store hovedforhandling i Retten på Frederiksberg, afslutter vi sommerakademiet med en fælles middag for deltagere og vejledere og løfter sløret for, hvordan det gik for sig med sagerne i virkeligheden.

 

DET PRAKTISKE

Poul Schmith Sommerakademi afholdes hvert år i uge 34 fra mandag til torsdag på vores kontor i København på Kalvebod Brygge 32. Det forventes, at man kan deltage alle fire dage under akademiet. Er man bosiddende uden for Storkøbenhavn, sørger Poul Schmith for at dække transport og indlogerer på hotel.

Du bedes sende en kort motiveret ansøgning (maks en halv side), CV og karakterblad. For at komme i betragtning til Sommerakademiet skal man have færdiggjort sit fjerde semester af bacheloren. 

 

 

Application due
28-06-2024

Start date
19-08-2024

Work hours


Position category


Position category
Juridisk student

Workplace
København

Contact
Jenny Elsner 
HR Business Partner
29 92 65 86
 
 
 


Follow us