Forretningsorienteret aktuar med lyst til indflydelse og ansvar

Brænder du for analyse- og udviklingsopgaver og for at tage et fagligt ansvar og gøre en forskel? Vil du være skarp på pension- og forsikringsprodukter fra produktudvikling og POG analyser over hensættelser, og regnskab til samspillet med risikostyring? Vil du være med til at spille en central rolle som aktuar i et af Danmarks største pensionsselskaber, der ikke er bange for at vælge det, som er bedst for medlemmerne? Så læs videre her.

Forretningsanalyser og udviklingsopgaver i et stærkt team
Vi tilbyder en alsidig stilling med rig mulighed for at præge dine egne opgaver og din egen udvikling. Som aktuar i PKA bliver du en del af et stærkt team, der brænder for at gøre en forskel for vores 355.000 medlemmer. Dit primære fokus i Aktuariatet vil være rettet mod forretningsanalyser og udviklingsopgaver, herunder beslutningsoplæg til bestyrelse og direktion.

PKA har et effektivt samarbejde med Forca, der udfører de løbende driftsopgaver. Dette tætte samarbejde med Forca giver samtidig mulighed for, at vi i hverdagen kan trække på kompetencerne fra et stærkt tværgående team af aktuarer. Dine opgaver vil således bringe dig i kontakt med kolleger i hele PKA-huset og med vores samarbejdspartnere.

Aktuariatet i PKA består af seks personer, og opgaverne omfatter bl.a.:

  • Forretningsanalyser af priser, produkter, bestande, kapitalforhold mv.
  • Udarbejdelse af bestyrelses- og direktionsmateriale
  • At være faglig ansvarlig for aktuarmæssigt indhold i projekter
  • Bidrag til den finansielle styring af selskabet
  • Validering, udfordring og udvikling af leverancer fra Forca

Er du resultatorienteret og systematisk?
Vi søger en person, som er analytisk og resultatorienteret. Du arbejder systematisk og grundigt og trives med at formidle dit arbejde til andre. Du er god til at sætte dig i andres sted, og du interesserer dig både for faktabaserede analyser og for den samfundsudvikling og lovgivning, som påvirker vores pensionsprodukter.

Du har en imødekommende og positiv indstilling, et godt humør, initiativlyst samt modet til at udfordre og dele viden med dine kolleger. Du kan arbejde tværfagligt og bidrager gerne til innovative analyser, som udforsker mulighederne i pensionsproduktet.

Vi er på jagt efter en ny kollega, som:

  • Er uddannet cand.act., cand.scient.oecon. eller alternativt cand.scient i statistik eller matematik
  • Enten er nyuddannet eller har erfaring som aktuar i et livsforsikringsselskab eller konsulenthus, hvor indsigt i både produkt og regnskab vil være en fordel
  • Har stærke analytiske kompetencer med fokus på forretningsmæssige løsninger
  • Har en naturlig tilgang til at søge indflydelse og tage ansvar
  • Kan kommunikere komplekse problemstillinger på en let og forståelig måde

PKA som arbejdsplads 
I PKA arbejder ca. 100 mennesker med høj medarbejdertilfredshed og stærk faglighed. Vi viser interesse for hinanden, og vi vægter fællesskabet. Vi arbejder med høj selvstændighed og en god, respektfuld omgangstone. PKA er en af Danmarks største pensionskasser. Vi leverer livsvarig tryghed til et fællesskab af over 360.000 medlemmer fra social- og sundhedsområdet. Medlemmerne er også vores ejere. På vegne af dem forvalter vi en formue på 440 mia. kr., der bliver investeret, så de skaber værdi for både medlemmerne og samfundet.

Afdelingen er centralt placeret i den finansielle styring og udvikling af selskabet, og du får gode muligheder for at påvirke forretningsmæssige beslutninger. Vi stræber efter løbende udvikling af kompetencer samt en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Send din ansøgning senest 11. august 2024
Har opslaget vakt din interesse, så send os din ansøgning snarest muligt, da vi holder samtaler løbende, dog med respekt for sommerferien. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ansvarshavende aktuar Nicolai Maltesen på telefon 31 13 32 00, mail nma@pka.dk eller LinkedIn Nicolai Maltesen | LinkedIn.

Om PKA

Vi opfordrer alle uanset køn, alder og baggrund til at søge stillingen. I PKA arbejder ca. 100 mennesker med høj medarbejdertilfredshed og stærk faglighed. PKA er en af Danmarks største pensionskasser. Vi leverer livsvarig tryghed til et fællesskab af over 360.000 medlemmer fra social- og sundhedsområdet. Medlemmerne er også vores ejere. På vegne af dem forvalter vi en formue på 440 mia. kr., som vi investerer, så den skaber værdi for både medlemmerne og samfundet. Det er sådan, vi kan sige: Sammen giver vi mere tilbage. Se mere på www.pka.dk.Application due
11-08-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Workplace
HellerupContact
Nicolai Jonas Maltesen 
Aktuariatschef