VK Media AB
Dela annonsen:
Praktik & examensarbete: Marknad/Utveckling
Vill du få värdefulla erfarenheter i en spännande bransch? För dig som student finns det inom VK Media många olika möjligheter vid uppsats, praktik, projekt och examensarbete.

På Marknads- och Privatmarknadsavdelningen

Som student på vår ambitösa och engagerade Marknads- och Privatmarknadsavdelning får du vara en del av ett team med hög strategisk och kreativ höjd. Du får möjlighet att utvecklas inom allt från försäljningsprocesser, lojaliseringsarbete, kampanjplanering, SEO och SEM till Employer branding, sociala medier och kommunikationsstrategi. Du jobbar nära din handledare och får ansvara för egna projekt, moment eller initiativ. 

För att göra praktik eller exjobb hos oss går eller har du en relevant utbildning t.ex inom Marknadsföring, Kommunikation, Service Management eller liknande. Hör av dig och berätta mer om dig själv och hur du ser på en praktikplats så lovar vi att höra av oss!

 

På Utvecklingsavdelningen

vår utvecklingsavdelning jobbar alltifrån webbutvecklare och ux.designers till analytiker och affärsutvecklare. Vi är ett härligt gäng av engagerade och ambitiösa tjejer och killar som tillsammans styr framtidens sätt att ta del av trovärdiga lokala nyheter.

Som student på VK Media Next får du möjlighet att vara i en miljö som präglas av allt från toppmodern webb-och apputveckling till AI och Machine Learning med massor av data. Vår arkitektur är utvecklad för att skapa förutsättningar för skalbarhet, maximal prestanda, möjlighet till avancerad personalisering och en optimal upplevelse. alla våra tjänster och produkter byggs ur ett kund- och användarperspektiv och är därför under konstant förnyelse och vidareutveckling där UX alltid har en viktig roll. Vi jobbar snabbt och effektivt i agila team med korta ledtider och tror på att användarkrivitet (och kaffe) är ett viktigt inslag i vardagen.

Nyhetspulsen från redaktionerna är ständigt närvarande och genomsyrar en stor del av vårt arbet - något du garanterat kommer att märka av.

För att göra praktik eller exjobb hos oss går eller har du en relevant utbildning t.ex inom:

  • Systemvetenskap
  • Datavetenskap
  • Interaktion och Design

Vi ser gärna att du kan vara hos oss över en period om minst två månader, en fördel är om du kan vara på plats i våra lokaler i Umeå.


Application due


Start date


Work hours


Position category


Position category
Praktik & ex-jobb

Workplace


Contact
 
 
 
 
Karriär på VK Media

Follow us