VK Media AB
Dela annonsen:
SEM-Specialist till VK Media

Nu söker vi på VK Media dig som har erfarenhet av Googles olika verktyg och plattformar. Du kommer att jobba på vår mediebyrå VK Media Partner och hjälpa våra kunder med sökmotorannonsering.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om tjänsten

Vi söker en erfaren SEM-specialist som kommer att ha det övergripande ansvaret för sökmotorannonseringen för våra kunder. I denna roll kommer du främst att arbeta med Google Ads och Google Analytics. Du förväntas sätta upp tydliga nyckeltal och målspårning i samråd med kunden för att kontinuerligt mäta och följa upp resultaten av annonseringen. Du kommer också att ha regelbunden kontakt med kundansvarig för uppföljning och rapportering.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Skapa, publicera och optimera kampanjer på Google och Bing.
  • Upprätta spårning och mätning för att säkerställa noggrann analys av kampanjresultat.
  • Analysera och rapportera kampanjprestationer till kund.
  • Ha löpande kontakt med kunder och beställare.
  • Genomföra kundbesök och presentationer.

Meriterande

  • Erfarenhet av Snapchat, Pinterest eller YouTube.
  • Tidigare arbete på mediebyrå.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har stort intresse för betald digital marknadsföring och minst två års erfarenhet av SEM. För att lyckas i rollen är du flexibel, prestigelös och engagerad i arbetet med analytiska verktyg. Du är serviceminded och gillar att göra affärer. Vi uppmuntrar till kontinuerlig kompetensutveckling och ser gärna att du tar eget initiativ till lärande och utbildning. 

Vi värdesätter sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vill ta vara på de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

Företagskultur och förmåner
Vi värdesätter vår personals hälsa och välbefinnande, därför erbjuder vi flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån. Vi erbjuder våra anställda förmåner såsom friskvårdsbidrag, fri parkering, gym på kontoret, tidningsprenumeration, gratis mensskydd samt tillgång till lägenheter i Hemavan och Stockholm.

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Umeå
Tillträde: Omgående

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: Löpande - 31 maj.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!


Om VK Media
VK Media är ett mediehus i Västerbotten med en familj av varumärken, produkter och tjänster. Med teknik i världsklass, passion och initiativkraft når vi över 100 000 människor i Sverige med och genom våra produkter, varje dag. Vår mediebyrå VK Media Partner hjälper företag att stärka sina varumärken och nå sina mål med rätt marknadsföring. Vi erbjuder våra kunder allt från medieplan, målgruppsanalys och strategi till nativeartiklar, sociala medier och Google Ads.

 


Application due
2024-05-31

Start date


Work hours


Position category


Position category
Försäljning

Workplace


Contact
Mattias Johansson 
Teamchef VK Media Partner
 
 
 
Karriär på VK Media

Follow us