Advertising
Account Manager - Salg og rådgivning til dansk erhvervsliv indenfor digital jobeksponering

Er du en dygtig sælger?
Som vores kommende Account Manager bliver du en del af et team med fart på, som sørger for at etablere kontakt til nye potentielle B2B-kunder og samtidig rådgive og pleje eksisterende B2B-kunder indenfor digitale jobannoncer.

Kampen om de gode kandidater og læsernes opmærksomhed bliver større og større, og derfor er den rigtige eksponering helt essentiel, og det er lige netop her, at vi kommer ind i billedet.
Vi skræddersyer løsninger, så hver enkel virksomhed får præcis den pakke af medier og kanaler, som de har brug for til at opnå den rette og brede rækkevidde til deres jobannoncer.  

Din rolle kommer derfor til at spille en helt afgørende rolle idet, at du hjælper større danske virksomheder med at placere deres aktuelle stillingsopslag på de helt rigtige kanaler. Med andre ord, vil du være den, som bygger bro ved at vejlede og sælge de helt rette målgrupper til virksomheder, der ønsker en stor og rigtig rækkevidde for deres digitale jobannoncer.  

Vi søger dig, som både mestrer det opsøgende salg, og den rådgivende samt værdibaserede side af salget. Du vægter den gode dialog samt professionelle og tilfredsstillende kundeoplevelse højt. Du har ambitioner på både egne og teamets vegne, der skinner igennem.

Du er en god menneskekender, kan tænke hurtigt og trives med at have et stort ansvar og dialog med beslutningstagere. Du vil typisk være i dialog med HR-chefer, HR-assistenter, kommunikationschefer, ejerledere mv.  

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

 • Rådgivning af primært jobannoncer til større danske virksomheder.
 • Salg af skræddersyede jobannoncer til større danske virksomheder.
 • Udvælge potentielle kunder for dig at sælge til, og herved opbygge din egen stærke kundeportefølje.
 • Pleje eksisterende kundeportefølje, som du får tildelt.
 • Identificering af nye forretningsmuligheder.
 • Udvikle og implementere nye initiativer og salgsstrategier til forskellige målgrupper.
 • Analysere performancestatistikker for at have en databaseret tilgang til opfølgning og/eller nysalg.

Om dig 
Vi forestiller os, at du har erfaring med B2B-salg samt brænder for at skabe og pleje kundeforhold. Er ambitiøs, resultatorienteret og får et sundt kick af at lukke et salg. Evner at rådgive mange forskellige typer af kunder, og trives med en bred kontaktflade. Er dygtig til at skabe relationer og sælge hovedsageligt via telefon og online møder. Er typen, som bruger dagen i dag til at gøre det en lille smule bedre, end i går.

Hvad kan vi tilbyde dig
Hos os er der ikke langt fra tanke til handling. Her er høj involveringsgrad, og mulighed for at udvikle sig.
Vores hverdag er karakteriseret ved flad organisationsstruktur, ordentlighed, gensidig tillid, samarbejde, høj faglighed og vigtigst af alt, så er vi glade og har det sjovt samtidig med, at vi er ambitiøse og får noget fra hånden.

Vi har en unik kultur, som vi værner om, og som vi alle aktivt bidrager til og arbejder for at fastholde. Vi har i vores seneste medarbejdertrivselsundersøgelse fra Q4 2023 fået en score på 4,5 ud af 5 i ambassadørvillighed – kort fortalt hvor tilfredse og villige vores nuværende medarbejdere er til at anbefale intomedia som arbejdsplads til personer i sit netværk.

Hos os får du

 • Et sundt kontormiljø med dygtige kollegaer.
 • Fokus på udvikling, og gode muligheder for at dygtiggøre dig fagligt og personligt.
 • Personalearrangementer med stor opbakning.
 • Flere medarbejdergoder i det daglige.
 • Firmabetalt telefon og computer.
 • Optjening af feriefridage.
 • Mulighed for tilvalg af frokostordning.   
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring samt sundhedspakke.
 • Lønpakke efter kvalifikationer.  

Kort om intomedia
Hos intomedia arbejder vi hver dag for at være den foretrukne partner, når det kommer til salg af job- og bannerannoncer samt medieløsninger på B2B markedet. Vi arbejder med de stærkeste brands i mediebranchen.
Vi er et hold på mere end 50 dygtige og dedikerede mennesker, der alle sætter pris på, og efterlever værdierne: ordentlighed og gensidig tillid.
Vi har eksisteret siden 2009, men blev i 2020 en del af JP/Politikens Hus.

Kontakt 
Send os dit CV hurtigst muligt. 

Vi afholder samtaler løbende, og jo før desto bedre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Application due
30-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position category


Workplace


Contact
Josefine Jepsen 
People & Office Manager
30142883
 
 
 


Follow us