Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Parlez-vous français?
FDC Logo
 
Vil du lære Egholmsskolens elever det smukke sprog? 
 
Vi søger en fransklærer  - gerne kombineret med kristendom. Det vigtigste er dog, at du har linjefag i fransk - så er vi åbne over for andre fagkombinationer.  
 
På Egholmskolen sætter vi eleven i centrum for egen læring og udvikling. Vi arbejder med udgangspunkt i elevens ressourcer og tror på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger. 
 
Det er vigtigt for os, at alle på skolen tager ansvar for det gode lærings- og arbejdsmiljø. Læringsfællesskaber er en grundtanke vores måde at organisere os på, og vi lægger derfor stor vægt på fælles forberedelse og på at udvikle hinandens styrker og kompetencer gennem vidensdeling og faglig sparring.  
 
I Vallensbæk kommune er der stort politisk fokus på at skabe et sammenhængende forløb for byens børn fra 0-18 år. Egholmskolen samarbejder derfor tæt med skoledistriktets daginstitutioner og ungdomsuddannelser for at sikre en solid brobygning.  
 
Vi har brug for, at du: 
•                          har stærke relationskompetencer 
•                          ser muligheder for udvikling hos alle elever, og har ambitioner på elevernes vegne 
•                          kan samarbejde og ser teamet som den stærke kerne 
•                          ser klassefælleskabet som et værdifuldt fundament for læringsaktiviteterne 
•                          stiller krav til dig selv og til dine kolleger 
•                          deler ud af din erfaringer og tager imod andres 
 
Vi tilbyder:  
•                          et rigtigt god arbejdsmiljø med dygtige, søde kolleger  - og elever 
•                          stor fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdsdagen 
•                          et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med gode muligheder for kompetenceudvikling og faglig sparring 
•                          en skole 100m fra Vallensbæk Station - 19 min. fra Hovedbanegården 
•                          en flot nyrenoveret skole med store lokaler 
 
Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen eller gerne vil besøge os, så kontakt Charlotte Løvholm 2711 2741, eller Brian Olsen 4160 0901  
 
Vi har lavet en lille film om vores skole – se den her - og besøg gerne vores hjemmeside på www.egholmskolen.dk.   
 
Ansøgningsfrist: mandag d. 10. maj kl 12  - ansættelse pr. 1/8-2017
 
Samtaler afholdes i uge 19/20  
 
Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.  
 
 
 
Vallensbæk Kommune ligger kun 15 km syd for København og har omkring 15.000 indbyggere. Vores vision for udviklingen af Vallensbæk er at skabe rammerne for ”Det hele menneske i fremtidens boligby”. Vi skal sikre et udviklende børne- og ungeliv, gøre Vallensbæk til ildsjælenes paradis, arbejde med sundhed som forebyggelse, give plads til et grønt landsbyliv med central beliggenhed samt skabe rammerne om et dynamisk arbejdsliv og yde fleksibel service af høj kvalitet. Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved at være omstillingsparate og have kort afstand mellem medarbejdere og ledelse. Vi har lyst og mod til at tænke anderledes, og vi er en rummelig arbejdsplads med fokus på nærvær og trivsel.