Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Pædagog med koordinerende funktion til Regnbuen i Vallensbæk kommune. 
 
Vi søger en pædagog med koordinerende funktion på 37 timer. Du skal i samarbejde med lederen, sikre en højkvalitet i det pædagogiske arbejde i Regnbuen. Du vil som udgangspunkt få base i børnehaven. 
Regnbuen er et 0-6 års institution og har i 2016 gennemgået en total renovering og fremstår som en helt ny institution. Vi er normeret til 33 vuggestue børn og 63 børnehavebørn. 
I 2015 implementerede vi en ny ledelses- og distriktsstruktur på 0- 18 års området, som betyder at dagtilbudsområdet i dag arbejder tæt sammen med skoleområdet for at nå vores ambitiøse mål for børn og unges personlige og faglige kompetencer. På daginstitutionsområdet arbejder vi målrettet med at løfte det enkelte barnets læringskurve, så de kan opnå bedre faglige resultater i skolen.  
 
Din profil: 
Du er uddannet pædagog og er nysgerrig på og optaget af at understøtte den pædagogiske udvikling og praksis i samarbejde med lederen, personalet og forældre. 
Kan indgå i et forpligtende samarbejde med kreative og udviklingsorienterede processer der går på tværs af 0-18 års området 
Du har fokus på de overordnede politisk mål, Område Nord og at Regnbuens målsætninger bliver omsat til konkrete aktiviteter i hverdagen. 
Du kan give faglig sparring, være op følgende i forhold til det pædagogiske personale. 
Er god til at lytte men også træffe beslutninger.   
Er fagligt visionær. 
 
Vi kan bla. tilbyde:
Et job, der indeholder pædagogisk ledelse og pædagogisk arbejde med børnene. 
En udfordrende arbejdsplads i udvikling, hvor kvaliteten i det pædagogiske arbejde ønskes videreudviklet ved hjælp af rammegivende målsætninger. 
Plads til udvikling og nye ideer. 
En helt ny renoveret institution .  
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen er på 37 timer pr. uge med start 1. juli 2017.   
Lønnen fastsættes efter forhandling mellem de forhandlingsberettigede parter. 
 
Der indhentes børneattest og offentlig straffeattest på personer, der ansættes på børn og ungeområdet. 
 
Yderligere oplysninger:  
Ønsker du at søge stillingen eller vide mere så se job og personprofil på www.vallensbaek.dk/job. Du er også velkommen til, at kontakte Daginstitutionsleder Hanne Sloth på telefon 2446 2279 for yderligere oplysninger eller aftale besøg i Regnbuen. 
 
Ansøgningsfristen er torsdag den. 18/5 kl. 12.00. Der afholdes samtaler tirsdag den. 23/5 .