Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Er du vores nye afdelingsleder?
FDC Logo
 
Egholmskolen søger en ny afdelingsleder til mellemtrinnet 
 
”Læring for hjerne og hjerte” er vores pejlemærke i at lave en god skole, hvor alle børn kan udvikle sig både fagligt og socialt! 
 
På Egholmskolen sætter vi eleven i centrum for egen læring og udvikling. Vi arbejder med udgangspunkt i elevens ressourcer og tror på, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger. Det er vigtigt for os, at alle på skolen tager ansvar for det gode lærings- og arbejdsmiljø. 
 
Som leder af mellemtrinnet vil du blive personaleansvarlig for 20-25 medarbejdere. Dem skal du lede ved at være tæt på både i dagligdagen og når ”det er svært”. Du skal have tæft for hvornår og hvordan du som leder konstruktivt skal ”forstyrre” medarbejdernes praksis. Du skal være en dygtig og troværdig kommunikator – og turde stille dig op på ”ølkassen”.  
Du vil indgå i skolens lederteam, hvor det forventes, at du aktivt bidrager til at sikre sammenhæng og fremdrift i skolens daglige opgaveløsning.  
 
Blandt dine ansvarsområder på mellemtrinnet er: 
  • Sikre fokus på opnåelse af de faglige kommunale mål 
  •  Understøttelse af vores lærerteams udvikling fra team til professionelle læringsfællesskaber 
  • Sikre fokus og understøttelse af vores udviklingsprojekt; Tæt på læring – målstyret undervisning og fælles forberedelse 
  •  Ansvar for visse administrative opgaver, som er knyttet til skolens hverdag, herunder vikardækning i perioder 

Vi ser gerne, at du har ledererfaring og at du har eller er i gang med en lederuddannelse.  

 
Derudover lægger vi vægt på at du: 
  • Brænder for et område fx det musiske, og med dit engagement kan skubbe til skolen – du skal simpelthen have pædagogiske visioner 
  •  Kan se dig selv som en handlingsorienteret og konstruktiv del af ledelsesteamet 
  • Er god til at strukturere og implementere nye tiltag i dialog med medarbejderne     
  •  Har en veludviklet sans for at skabe rum for den enkelte medarbejders motivation og engagement, sådan at ideer og tiltag samlet set skaber den ønskede fælles retning 
  •  Er i stand til at skabe følgeskab blandt medarbejdere og ledere         
I Vallensbæk kommune er det et prioriteret mål at skabe et sammenhængende forløb for byens børn fra 0-18 år. Egholmskolen er en del af Distrikt Syd, der også består af institutionerne Amalieparken, Mejsebo og Nøddebo.  Du blive en del af vores ledelsesteam, der i alt består af 9 ledere. Ledelsesteamet i distriktet er kendetegnet ved en høj faglighed samt et robust og tillidsfuldt samarbejde, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på vores institutioner og skolens vegne. Vi ved, at skole/institutionerne ikke ledes fra skrivebordet og vægter nær og direkte dialog med vores mange engagerede medarbejdere og med hinanden. 
 
Vi har godt 830 elever i skoledelen, en velfungerende SFO - og heldigvis en forældregruppe, der har høje forventninger til den lokale skole.
 
Vi  er stolte af vores skole og har lavet en lille film om den - se med her: vimeo.com/210604334/a1b3a1375d
På Facebook kan du se glimt fra vores hverdag: https://www.facebook.com/EgholmskolenVallensbaek/
 
Stillingen forventes besat pr. 1. august 2017. Løn- og ansættelse efter glædende overenskomst og principper i ny løn.  
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Charlotte Kornmod på 4373 2646 eller daglig leder Charlotte Løvholm på 4797 4543.  
 
Ansøgningsfrist er d. 1/6-2017. 1. samtale afholdes 7/6 og 2. samtale 13/6. I den mellemliggende periode vil de kandidater, der går videre skulle gennemføre en test og have samtale herom med HR-afdelingen.  

Link til pdf