Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Tandlæge til den kommunale tandpleje i Vallensbæk
FDC Logo
 
 
Tandplejen i Vallensbæk Kommune søger pr. 1. oktober 2017 en rutineret tandlæge 35 timer pr uge. 
Vi søger en tandlæge, der sætter faglighed og kvalitet højt, er dygtig til at behandle børn, ældre og patienter tilknyttet specialtandplejen, og som vil være med til at udvikle tandplejen fremover. Du skal kunne samarbejde med både kolleger og brugere af tandplejen. 
 
Vi tilbyder: 
Gode muligheder for faglig udvikling, vi varetager ud over børnetandpleje også specialtandpleje, omsorgstandpleje og behandling i generel anæstesi 
Samarbejde med engagerede og erfarne kolleger 
Et miljø med fokus på sundhedsfremme og høj service til vores brugere.
 
Tandplejen behandler 3950 børn i alderen 0- 18 år, 60 omsorgspatienter og 40 specialtandplejepatienter. Vi har en centralklinik og to decentrale undersøgelsesklinikker. Alle klinikker er nyrenoverede med digital røntgen, OP, online booking mm.  
 
Tandreguleringsbehandlinger foretages på fælleskommunale tandreguleringsklinikker i hhv. Albertslund og Hvidovre. 
 
Tandplejen er organisatorisk placeret i Center for Sundhed, Kultur og Fritid. Her er også sundhedsplejen, familierådgivning, diætister og borgerrettede sundhedstilbud. I Centret er der fokus på tværfaglighed og samarbejde på tværs. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. 
Yderligere oplysninger kan fås hos klinikchef Margit Ryberg på tlf. 24 88 09 99.
 
Medarbejder- og ledelsesegrundlag
 
Ansøgningsfrist: 
Ansøgningsfristen er den 21. august 2017. Der vil blive holdt samtaler 25. august 2017.
 
Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil 
derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved 
at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget. 
 
 
 
 
Vallensbæk Kommune ligger kun 15 km syd for København og har omkring 15.000 indbyggere. Vores vision for udviklingen af Vallensbæk er at skabe rammerne for ”Det hele menneske i fremtidens boligby”. Vi skal sikre et udviklende børne- og ungeliv, gøre Vallensbæk til ildsjælenes paradis, arbejde med sundhed som forebyggelse, give plads til et grønt landsbyliv med central beliggenhed samt skabe rammerne om et dynamisk arbejdsliv og yde fleksibel service af høj kvalitet. Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved at være omstillingsparate og have kort afstand mellem medarbejdere og ledelse. Vi har lyst og mod til at tænke anderledes, og vi er en rummelig arbejdsplads med fokus på nærvær og trivsel.