Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Fagligt kompetent sygeplejerske – med humor og godt humør – søges!
 
 
Vi er et team af glade, veluddannede og meget engagerede medarbejdere, som hver dag yder sygepleje og pleje til ti faste beboere og fire borgere i midlertidige boliger, her i Rønnebo i Vallensbæk.
 
Vi søger en ny kollega, der lige som os vil gøre meget ud af, at vores ældre medborgere bliver mødt med både respekt, omsorg og sygepleje af høj, faglig kvalitet – og som kan lide et arbejdsmiljø med humor og højt humør.
 
Vi arbejder med hinanden og beboerne ud fra principper om gensidig respekt, trivsel og tryghed. Som sygeplejerske i Rønnebo vil du sammen med os arbejde målrettet og struktureret med rehabilitering og træning i samråd med terapeuter.
 
Du kommer helt tæt på de enkelte borgerforløb og får ansvaret for at tilrettelægge den øvrige pleje og behandling i tæt samarbejde med de øvrige faggrupper. Samtidig får du ansvaret for at kvalificere den sygeplejefaglige dokumentation.
 
Stillingen er en fast stilling på 32 timer ugentligt, fortrinsvis dagvagt, men du må være indstillet på også at tage aftenvagter.
 
Vi tilbyder og lægger vægt på, at du:
 
  • har højt fagligt engagement og er parat til at lede sygeplejen i praksis  
  • iværksætter den sygeplejefaglige indsats og udarbejder en plan for pleje og behandling, som dækker beboerens behov for sygepleje døgnet rundt  
  • sikrer, at sygeplejen evalueres og justeres på baggrund af løbende observation og vurdering af beboernes helbredstilstand - dette i et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere  
  • kan formidle sygeplejen både til borgere, pårørende og de sundhedsfaglige personalegrupper
 
Ledelsen i Rønnebo er baseret på nærvær og anerkendelse, tillid og dialog. Hos os er inddragelse og indflydelse en selvfølge, og det er vigtigt at du gør brug af det, så borgere og kolleger drager nytte af din viden og dit engagement. Vi ser det som et fælles ansvar at tage sig af gruppens opgaveløsning inden for de givne rammer – og gøre en aktiv indsats for at få lige præcis det gode arbejdsmiljø, vi alle trives bedst i, både fysisk og psykisk. 
 
I Vallensbæk Kommune er der forskellige medarbejderfordele, blandt andet billig massage og tilskud til fitness. Der er røgfri arbejdstid i hele kommunen fra den 1. august 2017. Du kan læse mere og se en kort video om, hvordan det er at arbejde i Vallensbæk Kommune på www.vallensbaek.dk/medarbejder.
 
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst.  
 
Hvis du vil høre mere om stillingen og arbejdet i Rønnebo, kan du ringe til afdelingsleder Jeanett Trollegaard på telefon 5159 3470 eller afdelingsleder Birte Christensen på telefon 2384 5630. 
 
Send os din ansøgning senest d. 21. august 2017 kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler d. 25. august 2017.
 
Vi glæder os til at høre fra dig – søg elektronisk ved at klikke på ”søg stillingen” eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.  
 
Ledige stillinger:
http://www.vallensbaek.dk/job

Stillingskategori:


Stillingstype:
Deltid

Arbejdssted:


Kontaktpersoner: