Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Køkkenmedhjælper til Mejsebo
Vi søger:  
 
En køkkenmedhjælper på 30 timer om ugen, til at lave mad til vores 80 børn.  
Arbejdstiden ligger fra kl. 9.15 – 15.15 på alle ugens dage. Stillingen er til besættelse pr. 1/10-2017.  
Du skal samarbejde med vores kostfagligemedarbejder, om planlægning, ferier, lave madplaner der skal lægges ud på børneintra, indkøb online, opvask, rengøring af køkkenet samt egenkontrol.  
 
Ved ansættelsen vil vi lægge vægt på:  
 
- At du brænder for madlavning.  
- Er i stand til at sammensætte en varieret menu.  
- At du har kendskab til online bestilling og it.  
- At du har overblik og kan klare pressede situationer.  
- At du har fokus på sundhed i tråd med Vallensbæk kommunes målsætninger.  
- At du har lyst til den udfordring det er at være midtpunkt i et stort hus.  
 
Det er et krav, at du har hygiejnebevis.  
 
Lidt om os:  
 
Mejsebo er en stor integreret institution med 4 børnegrupper; 2 børnehavegrupper med omkring 50 børn og 2 vuggestuegrupper med omkring 30 børn.  
 
Vi står over for en stor renovering af Mejsebo, som du vil være en del af. P.t bliver det rugbrød med en lun ret indtil vi får vores produktionskøkken.  
 
Personalet er en blandet gruppe af ældre og yngre, men fælles for alle er, at de holder af at slå vejen forbi køkkenet og sige hej til deres kollegaer.  
 
For spørgsmål: 
 
Kan du ringe på tlf:  47 97 48 00 og tale med leder Karin Gudbergsen eller kostfaglige medarbejder Camilla Jepsen. Husk ansøgning skal foregår digitalt.  
 
Ansøgning, løn m.m.: 
 
Ansøgningsfristen er den 23/8-2017 og ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag i uge 35. Lønnen vil være i henhold til gældende overenskomst.  
 
Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen knapt 16.000 indbyggere og 1.300 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid. Kommunens ansatte skal fremstå som rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030. Fra august 2017 indfører Vallensbæk Kommune derfor røgfri arbejdstid.
Ledige stillinger:
http://www.vallensbaek.dk/job

Stillingstype:
30 timer

Arbejdssted:


Kontaktpersoner: