Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Studiejob - IT - folkeskole
Egholmskolen søger en ”frisk og ferm” it-studerende, der i samarbejde med en kollega skal arbejde for vores IT-pleje på skolen
 
Det er vigtigt for os, at alle på skolen tager ansvar for det gode lærings- og arbejdsmiljø. Hos os er IT en stor del af fundamentet i læringen. Vi har derfor en stor portefølje af bærbare, iPads og vi har interaktive tavler i alle klasselokaler.  
 
Vi har ca. 1000 daglige brugere af vores it-udstyr – hvor af de 850 er vores ivrige pilfingrede elever.  
 
Vi søger en dygtig studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med et område, der har direkte betydning for brugere, virksomheder og samfundet.   
 
Som du vil komme til at beskæftige dig med følgende opgaver:  
 
  • IT-hjælp (i bred forstand) til vores brugere - børn som voksne 
  • Installation af image på vores enheder 
  • Brugeradministration 
  • Mdm-administration 
  • Småreparationer og fejlretning på vores enheder 
  • Printere 
  • Øvrige småopgaver 
 
Du vil komme til at løse opgaverne i samspil med skolens medarbejdere og elever. 
 
Den forventede arbejdstid vil være 12-16 timer om ugen fleksibelt planlagt med mulighed for læsefri op til eksaminer.  
 
Du 
Du trives med at knække nødder og løse problemer i et til tider kulret miljø. Du er effektiv og kan lide at have mange bolde i luften. Derudover er du godt i gang med dit studie og derudover lægger vi især vægt på, at du:  
 
• Har solid erfaring med brug af Windows 7/10, officepakken, iPads og Mac 
• Har hardwareskills 
• Tager ansvar og kan arbejde selvstændigt  
• Er udadvendt og god til selv at tage initiativ og opsøge arbejde 
• Er struktureret 
 
Vi
Er en stor folkeskolen med ca. 850 elever. Vi har et godt arbejdsmiljø og vi værdsætter en arbejdsplads, hvor der er både plads og tid til også at have det sjovt.  
Vi er placeret 100 m fra Vallensbæk Station – så vi er nemme at komme til uanset transportform.  
 
Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen eller gerne vil besøge os, så kontakt Jens Kruchov på 4063 7442 eller på uvad7b86@valskoler.dk 
 
Vi har lavet en lille film om vores skole – se den her
 - og besøg gerne vores hjemmeside på www.egholmskolen.dk   
 
Start: hurtigst muligt 
 
Ansøgningsfrist: 28. august kl. 12 
 
Du ansættes efter den overenskomst du vil skulle arbejde under, når din uddannelse er færdig.  
 
Samtaler afholdes i uge 35 
 
Vi arbejder i organisationen med et medarbejder- og ledelsesgrundlag, som handler om dialog, tillid og nærvær. I vores Medarbejder-og ledelsesgrundlag kan du læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i Vallensbæk kommune (klik her).
 

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.
Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen knapt 16.000 indbyggere og 1.300 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid. Kommunens ansatte skal fremstå som rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030. Fra august 2017 indfører Vallensbæk Kommune derfor røgfri arbejdstid.
Ledige stillinger:
http://www.vallensbaek.dk/job

Stillingstype:
12-16 timer ugentligt

Arbejdssted:


Kontaktpersoner: