Økonomielever

Uddannelsen som økonomielev er til dig, der drømmer om at kombinere teori fra skolebænken med relevant erhvervserfaring. 

Sværhedsgraden af dine opgaver vokser i takt med din udvikling, og du vil komme til at prøve kræfter med store dele af økonomifaget. 

Du bliver hurtigt en del af teamet, og du arbejder på lige fod med dine andre kollegaer. Du får derfor også hurtigt ansvar for dine egne opgaver, men med al den hjælp, du har brug for. 

Vi tilbyder 

  • En 2-årig uddannelse, som giver dig relevant erhvervserfaring fra en international logistik virksomhed  

  • En hverdag, hvor der er fokus på at samarbejde, og hvor det er sjovt at komme på arbejde – selv en mandag morgen 

  • Et godt kollegaskab, hvor dine kolleger er klar på at hjælpe dig - og hvor du får en fast kontaktperson, der har et særligt ansvar for at tage godt hånd om dig 

  • En elevklub, der arrangerer forskellige arrangementer – alt lige fra at spille paddel til at se comedy 

Fra dig kræver vi 

  • At du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb (EUS) rettet mod kontor, som du kan tage online eller fysisk
    Hvis du ikke har grundforløbet (EUS), kan du stadig komme i betragtning til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Det skal bare tages inden, at du starter i jobbet.

  • At du har adgang til en bil – for busforbindelserne til Vitten er desværre ikke særligt gode 

  • Vi forventer ikke, at du har styr på alle arbejdsopgaverne fra første arbejdsdag. Men hvis du er serviceminded og har lyst til at lære, er du allerede godt på vej 

Vi er en international virksomhed, og du vil derfor med al sandsynlighed komme til at kommunikere med kollegaer, kunder eller leverandører på fx engelsk. Vi forventer ikke, at du er verdensmester i engelsk, men hvis du kan klare dig på en ferie i udlandet, skal det nok gå – og så skal vi nok lære dig resten. 

Vi ansætter i løbet af vinter/foråret 2024 og indkalder derfor løbende til samtale – så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Sofie Schack Pedersen fra HR på 8764 1618.

Hun har selv tidligere været elev i Frode Laursen, så hun kan garanteret svare på dine spørgsmål.

Følg os på Instagram 

Følg med på @frodelaursenupcoming for et indblik i arbejdsdagen som elev og lærling hos os! 

 

Frode Laursen is an international logistics company with strong values. As one of the largest logistics companies in the Nordics, we provide good and cost-effective solutions, in particular within FMCG, building materials and recycling.

Apply for position

Application due
30-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Category


Position type
Kontor

Workplace
VittenContact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]