Speditørelever

Når du tager en uddannelse som speditørelev kommer du til at arbejde med kerneforretningen i Frode Laursen – nemlig vores transporter. Du bliver en fast del af en af vores afdelinger, hvor du vil have din daglige gang i 2 år, når du ikke er i skole.   

Du kommer til at have det store overblik over vores transporter og det gør du ved at planlægge og disponere vores lastbiler på vejene. 

Vi har transporter i Danmark, Norden og Europa – og dem bliver du ansvarlig for. Du kommer til at vejlede vores chauffører og på den måde sikrer du, at vores kunders gods kommer sikkert frem til tiden.  

Du skal trives med at arbejde i et til tider hæsblæsende tempo, for det går rigtig stærkt, når der skal planlægges kørsler. 

Du bliver hurtigt en del af teamet, og du arbejder på lige fod med dine andre kollegaer. Du får derfor også hurtigt ansvar for dine egne opgaver, men med al den hjælp, du har brug for. 

Vi tilbyder 

  • En 2-årig uddannelse, som giver dig relevant erhvervserfaring fra en international logistikvirksomhed 

  • En hverdag, hvor der er fokus på at samarbejde, og hvor det er sjovt at komme på arbejde – selv en mandag morgen 

  • Et godt kollegaskab, hvor dine kolleger er klar på at hjælpe dig - og hvor du får en fast kontaktperson, der har et særligt ansvar for at tage godt hånd om dig 

  • En elevklub, der arrangerer forskellige arrangementer – alt lige fra at spille paddel til at se comedy 

Fra dig kræver vi 

  • At du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb (EUS) rettet mod kontor, som du kan tage online eller fysisk 
    Hvis du ikke har grundforløbet (EUS), kan du stadig komme i betragtning til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Det skal bare tages inden, at du starter i jobbet.

  • At du har adgang til en bil – for busforbindelserne til Vitten er desværre ikke særligt gode 

  • Vi forventer ikke, at du har styr på alle arbejdsopgaverne fra første arbejdsdag. Men hvis du er serviceminded og har lyst til at lære, er du allerede godt på vej 

Vi er en international virksomhed, og du vil derfor med al sandsynlighed komme til at kommunikere med kollegaer, kunder eller leverandører på fx engelsk. Vi forventer ikke, at du er verdensmester i engelsk, men hvis du kan klare dig på en ferie i udlandet, skal det nok gå – og så skal vi nok lære dig resten. Vi ansætter i løbet af vinter/foråret 2024 og indkalder derfor løbende til samtale – så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Sofie Schack Pedersen fra HR på 8764 1618.

Hun har selv tidligere været elev i Frode Laursen, så hun kan garanteret svare på dine spørgsmål.

Følg os på Instagram 

Følg med på @frodelaursenupcoming for et indblik i arbejdsdagen som elev og lærling hos os! 

  

Frode Laursen is an international logistics company with strong values. As one of the largest logistics companies in the Nordics, we provide good and cost-effective solutions, in particular within FMCG, building materials and recycling.

Apply for position

Application due
30-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Category


Position type
Kontor

Workplace
Tølløse, VittenContact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]