Økonomi
Kunderådgiver til Support-teamet

Kunderådgiver til vores økonomi support team
Kan du se dig selv sætte strøm til karrieren i en grøn virksomhed med el i blodet, og ønsker du at bidrage ved at yde sublim kundeservice til vores kunder?

Vi har et stort fokus på kunderejsen i Clever og sikrer med vores kundesupport, at vores privatkunder altid kan få deres spørgsmål besvaret. I dette job bliver du en del af vores økonomi support team, hvor vores kunder henvender sig, når de har spørgsmål til deres faktura og betalingsaftaler. 

Hvad skal du lave?
Du bruger det meste af dagen på at hjælpe vores kunder: Nogle har brug for indsigt i eller spørgsmål til deres fakturaer, og andre oplever, at deres betalingsaftaler driller. Du besvarer primært henvendelserne via telefon, men også på e-mail, så du skal kunne smile både i stemmen og på skrift.

I økonomi support teamet er du omgivet af kolleger, der har en masse god erfaring med økonomiområdet, så du vil altid kunne få hjælp og sparring. Og vi giver også plads til oplæring, hvis det er et område, som du brænder for, men måske ikke har den store erfaring med.

Vores ønsker til vores nye kollega
Først og fremmest kan du ikke lade være med at hjælpe og gøre en forskel. I din rolle som kundesupporter i vores økonomi support team er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice – også i travle perioder. Du er desuden god til at forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger.

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, selvstændigt, løsningsorienteret og er dygtig til at tilegne og formidle tal og faktureringsdetaljer i øjenhøjde for kunderne. Og du hjælper altid en kollega, når der er behov for det. Du brænder for at gøre en forskel og spille en rolle i den grønne omstilling. Du kommer med erfaring inden for kundeservice - og har du tidligere siddet med fakturaer og økonomisystemer, kan vi næsten ikke få armene ned. Og så bliver du motiveret af at arbejde i en virksomhed med gode mennesker, der sætter pris på dig og dit bidrag.

Clever tilbyder dig
Du får stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden har vi gode løn- og personaleforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, lækker mad i vores kantine og koldpresset juice i køleskabene.

Clever er en markedsledende green tech-virksomhed, der samler på passionerede og ansvarlige medarbejdere, der stortrives i et moderne miljø, hvor vi arbejder medledende og har derfor fjernet alle ledelseslag. Det bedste ved os er måden, vi arbejder sammen på. For vi vil være den bedst mulige arbejdsplads for den enkelte. Det betyder, at vi sætter hinanden først – vi hjælper hinanden proaktivt, er ærlige og konstruktive og er gode til at anerkende hinanden. Og så er her ikke langt fra tanke til handling, selvom vi er over 300 kolleger.

Du vil arbejde i lækre omgivelser på Teglholmen, hvor du kan låne paddleboards og havkajakker, tage en løbetur med løbeklubben eller nyde en god cortado ved vores espressomaskine.

Vi holder samtaler løbende, så send endelig din ansøgning afsted. Vi kan finde på at lukke opslaget før tid, hvis vi møder det helt rette match. 

Brug meget gerne din ansøgning til at fortælle os om, hvad der får dig til at søge dette job i Clever. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
11-03-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Økonomi

Workplace
København

Contact
Lasse Hinz Skat Skov 
 
 
 


Follow us