Clever.dk
Senior Backend udvikler

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister og tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem.

I Clever har vi haft travlt med at fokusere på at få understøttet vores vision med en tidssvarende IT-platform, der kan håndtere koblingen mellem vores stejle vækst og lige så høje ambitioner. Vi søger derfor nu en Senior backend udvikler til teamet, der har ansvaret for at videreudvikle og optimere vores website og tilhørende platforme.

Rollen i det daglige
Med en unik markedsposition på det danske marked for opladning af elbiler oplever vi i Clever en kraftig kundetilgang. Det stiller store krav til vores udviklingsteams og platforme. Du vil sammen med teamet hjælpe med at udvikle vores offentlige website, clever.dk, onboarding flowet til nye kunder samt andre tilhørende platforme, så der skabes værdi for vores eksisterende kunder og nye inspireres til at vælge os til. Du bliver en del af et team, der består af erfarne, sjove og ambitiøse kollegaer.
 

Dine primære opgaver bliver:

 • Backend-udvikling, drift og vedligeholdelse af Clever.dk og tilhørende platforme

 • Design og udvikling af integrationer til/fra clever.dk

 • Sammen med resten af udviklingsteamet beslutte hvordan de nye features skal udvikles

 • Understøtte planlægningen af vores udviklingsprojekter
   

Vi ser helst, at du har styr på følgende

 • .NET 8

 • Integration med Identity and Access Management ( IAM )

 • Integration med Commerce systemer, fx. Ordercloud, BigCommerce

 • Infrastructure as Code ( IAC )

 • Azure herunder:

  • App Services

  • Application Insights

  • Azure DevOps Pipeline

 • Docker kendskab, og hosting af docker containers
   

Og også meget gerne

 • Contentstack cms, api
 • Evt. kendskab til Vue.3 og Nuxt3

 

Vores ønsker til vores nye kollega
Vi forestiller os at du har udviklet på .NET platformen i mindst 5 år og har fokus på at skabe de rigtige løsninger, der også sikrer den bedste oplevelse for vores brugere og kunder. Hidtil har vi haft et eksternt udviklingsteam på opgaven, men i 2024 skal vi insource. Du vil derfor være den første backend-udvikler ombord i dette team, og det er vigtigt, at du har mod på og ikke mindst lyst til at tage ejerskab på opgaven, arbejde selvstændigt og innovativt.

I Clever har vi friheden og mandatet til at bygge den nødvendige kvalitet ind i produkterne, det er dig sammen med teamet, der sætter grænsen for kvaliteten og ikke andre. Sidst, men ikke mindst er empati og indlevelse to af grundpillerne i Clevers kultur, det er derfor vigtigt at du har en god indfølingsevne og er passioneret omkring dit arbejde.
 

Dine nye kolleger
Lige nu er vi et team bestående af UX, UI, content specialist, PO og en digital solution specialist og vi er samtidig i gang med at ansætte 2 frontend-udviklere. Vi er et team med højt til loftet og højt humør. Vi mødes til fælles fredagsmorgenmad, fredagsbar i ny og næ samt andre sociale arrangementer for hele Clever samt teamet alene. Derudover er der flere andre udviklingsteams i Clever, som du kommer til at samarbejde med.
 

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
I Clever ser vi os selv som en organisme frem for en organisation. Her finder du hverken solosejre eller hierarkier. Du finder heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, hvorfra vi frit arbejder sammen på kryds og tværs. Det kalder vi medledelse. Vi bruger meget energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker.

Vi inviterer løbende til samtaler, og undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke er et match rent personligt. Det er vigtigt for os, at der er ligevægt mellem hjerte og hjerne. Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen 


Kontakt
Stillingen er til opstart hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig og dine tanker om hvorfor du og Clever vil være det perfekte match.

Application due
16-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
IT

Workplace
København

Contact
Pernille Skott 
 
 
 


Follow us