Customer Engagement
Marketing Automation Content Specialist

Clever søger en Marketing Automation Content Specialist til vores nye Customer Engagement team 
Er du et empatisk og godt menneske, der trives i holdånd og får energi af at pleje Danmarks bedste kunder med engagerende indhold på tværs af marketingkanaler? Er du en dygtig tekstforfatter og velbevandret i marketing automation platforme, udvikling af journeys, indholds- og målgruppeopsætning? Så er det nu, du skal søge stillingen som Marketing Automation Content Specialist i Clevers nye Customer Engagement team. 

Typiske opgaver  

 • Indholdsudvikling, tekstforfatning, opsætning og optimering af journeys på tværs af kanaler (e-mail, app, SMS, SoMe etc.), der engagerer og fastholder Clevers kunder på tværs af B2C og B2B-forretningen. 

 • Indholdsudvikling, tekstforfatning, opsætning og optimering af journeys på tværs af kanaler, der kan konvertere Clevers leads til kunder.  

 • Håndtering og opbygning af målgrupper i Clevers Marketing Automation Platform, Engage. 

 • Analysering af kommunikation og kundeadfærd samt viderebringelse af viden til relevante stakeholders internt i Clever. 

 • A/B-test af kommunikation for at sikre højest mulig synlighed og interaktion. 

 • Udvikling af indhold og tekster til ad-hoc-udsendelser i Engage på tværs af teams i Clever. 

 • Opsætning af engagerende indhold i gamification platformen, Playable, og aktivering i journeys og marketingkanaler. 

 

Vi forestiller os, at... 

 • Du er en dygtig indholdsudvikler og tekstforfatter, der er vant til at samarbejde med andre kreative som tekstforfattere, UX’ere og designere.  

 • Du har erfaring med marketing automation, indholdsopsætning, journeys, optimering og håndtering af målgrupper i marketing automation platforme.   

 • Du har en god forståelse for forskellige målgrupper og segmentering af budskaber.   

 • Du har erfaring med at udvikle indhold til forskellige marketingkanaler (e-mail, app, SMS, SoMe etc.) og forstår indholdspræmisserne for hver enkelt kanal. 

 

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever 
I Clever ser vi os selv som en organisme frem for en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse. 

I Clever bruger vi vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der kan se verden fra nye vinkler og finde den smarte vej. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi mener, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt, vi gør. 

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på www.clever.dk/velkommen 

Application due
17-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Marketing og kommunikation

Workplace
København

Contact
Lærke Nørmark 
 
 
 


Follow us