Partner Advisory
Kunderådgiver til Partner Advisory

Clever søger en kunderådgiver til at hjælpe vores partnere
Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Din opgave, sammen med resten af Clever, vil være at finde dem, engagere dem og forbinde os.

Hos Clever sætter vi brugeren i førersædet og former fremtidens bæredygtige e-mobilitetsløsninger, så det er nemt at vælge og køre elbil. Her kommer vores mange partnere ind, som er de leasingselskab og bilforhandlere, der sælger vores produkt.

Er du den engagerede og kompetente kunderådgiver, som har lyst til at blive en del af et dynamisk team, hvor det gode humør, den uformelle tone og det at hjælpe hinanden er en selvfølge?

Om teamet, stillingen og hverdagen
I vores team, Partner Advisory, er det Clevers partnere, der er kunderne - bilimportører, leasingselskaber og bilforhandlere.  Det er vores opgave, at de får svar på deres spørgsmål i hverdagen, når de har brug for det. Vores fokus er altid på, at Clevers partnere har den bedste oplevelse med Clever.

Stillingen består af telefonisk kontakt til primært bilforhandlere og leasingselskaber samt administrativt arbejde i form af registrering af henvendelser samt ordrebehandling. Du vil eje ansvaret for løsning af opgaverne fra start til slut – og du vil have et team omkring dig, der står klar til både hjælp og sparring.

Arbejdsopgaver

  • 1st line support på telefon og mail for partnere
  • Dialog med Clevers partnere
  • Ordrebehandling for partnere
  • Tæt samarbejde med kolleger på tværs af teams i Clever

Som kunderådgiver – (hos os hedder det Partner Advisor) - får du en spændende hverdag, hvor du vil få stor frihed og tillid under ansvar. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på løsninger og rutiner i et dynamisk miljø.

Vores ønsker til vores nye kollega
Som person skal du være proaktiv, positiv af sind og se det som et personligt mål for din arbejdsdag at levere uovertruffen kundeservice.

  • Du trives med at arbejde i en virksomhed, hvor tempoet er højt, og udviklingen er konstant
  • Du er serviceminded og hjælpsom over for kunder, partnere og kollegaerne i Clever
  • Du er nysgerrig og opsøger naturligt den nødvendige viden
  • Du er struktureret, handlingsorienteret og eksekverer på dine projekter
  • Du trives som holdspiller, men kan arbejde selvstændigt
  • Du kan bevare roen og overblikket i en travl og dynamisk hverdag  

Din baggrund
Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling med nogle års erfaring med opgaver inden for kundeservice og rådgivning. Er din erfaring fra leasingselskaber eller bilbranchen generelt, så er det bestemt en fordel, men ikke et krav.
Microsoft Office-pakken bliver dit daglige redskab, og det vil være en stor hjælp for både dig og os, hvis du allerede har kendskab til de forskellige systemer.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.

Ansøgningsfrist
Send gerne din ansøgning afsted allerede i dag – vi indkalder til samtaler løbende. Og brug endelig din motiverede ansøgning til at fortælle os om, hvorfor du kan se dig selv i dette job. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
01-05-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Salg

Workplace
København

Contact
Nicolas Buch De Haas 
21944662
 
 
 


Follow us