Customer Engagement
Engagement Lead

Engagement Lead søges til Clevers nye Customer Engagement team 
Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude.

Lige nu søger vi et Engagement Lead der vil elske at være med til at optimere vores kundeoplevelse og som har en solid erfaring med kundeloyalitet og fastholdelse.


Opgaver og ansvarsområder 
Som Engagement Lead vil dine ansvarsområder inkludere udvikling af roadmaps med fokus på fastholdelsesinitiativer, der er i tråd med Clevers brand og værdier. Du vil være ansvarlig for at identificere generelle udfordringer for vores kunder og sikre den optimale kunderejse. Derudover vil du prioritere fastholdelsesinitiativer på tværs af vores kundesegmenter med fokus på at nå vores mål for churn og økonomisk rentabilitet.

Det er vigtigt, at du har en holistisk forståelse for vores kundesegmenter og forbrugeradfærd, da dette danner grundlag for churn-prediction samt muligheder for opsalg og nedsalg. Du vil også være ansvarlig for at identificere kunder, der overvejer at opsige deres produkt, og arbejde på at modtage op- eller nedsalgsflow.

Derudover vil du bidrage til videreudviklingen af Clevers digitale touchpoints, herunder app, clever.dk, e-mails, sms og sociale medier, hvor kommunikationen med vores kunder finder sted. Du vil holde dig opdateret om bedste praksis inden for churn-reduktion samt konkurrenters fastholdelsesaktiviteter for at sikre, at Clever skiller sig ud på markedet. Du vil have tæt dialog med kundeserviceteams for at indsamle datapunkter om kundernes behov og adfærd og være den drivende kraft bag de afledte initiativer.


Vi forstiller os at du har... 

  • Solid erfaring med marketinginitiativer inden for kundeloyalitet, fastholdelse, opsalg og nedsalg samt churn.
  • Et kommercielt mindset og evnen til at omsætte data til konkrete initiativer.
  • Evnen til at prioritere og udvælge initiativer, der skaber størst kundeværdi.


Ingen hierarkier eller solosejre i Clever 
I Clever ser vi os selv som en organisme frem for en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse. 

I Clever bruger vi vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der kan se verden fra nye vinkler og finde den smarte vej. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi mener, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt, vi gør. 

Send gerne din ansøgning afsted allerede i dag, da vi indkalder til samtaler løbende. Og brug endelig din motiverede ansøgning til at fortælle os om, hvorfor du kan se dig selv i dette job.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på www.clever.dk/velkommen 

Application due
25-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Marketing og kommunikation

Workplace
København

Contact
Bjørn Ejersbo 
 
 
 


Follow us