Public partnerships
Partner Development Manager med erfaring fra detail

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker og vi er Danmarks førende leverandør af grøn energi. Vi tror så meget på det, at vi i løbet af 2024 investerer yderligere 1 milliard i el-ladenetværket, og en betydelig del af denne investeres i det offentlige netværk i samarbejde med vores eksisterende partnere.

Vi søger dig, der vil tage ansvar for den strategiske udvikling, såvel som den daglige kontakt med vores partnere. Din opgave bliver at opbygge og udvikle, tætte kommercielle alliancer og stærke strategiske partnerskaber. Du vil oparbejde en dyb indsigt i vores eksisterende partneres behov, og gennem værdiskabende initiativer, skabe stærke partner relationer, der positionerer Clever som foretrukne samarbejdspartner.

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet? 


Din hverdag vil blive fyldt med 

 • Opbygge og vedligeholde tætte og strategiske relationer med eksisterende partnere.  

 • Afholde status- og udviklingsmøder på strategisk, såvel som operationelt niveau med Clevers partnere.  

 • Bidrage til udvikling og tilpasning af værditilbud mellem Clever og partner herunder identificere og dialog om nye forretningsmuligheder. 

 • Facilitere kommunikation og samarbejde mellem Clever og partnerne for at sikre gensidig succes.  

 • Opfølgning på marketing og kommunikations initiativer. 

 • Løbende rapportering til partnere. 

 • Sikre at kontraktmæssige (juridiske) forpligtigelser overholdes, er aktuelle og følger udviklingen på lademarkedet. 

 • Stærk og synlig kommunikation om partnerskaber både internt og eksternt.  

 • Deltage i Clever tværgående projekter. 


Din baggrund og kvalifikationer  
Vi forestiller os, at du sidder i en partnerskabsrolle i retail-branchen og arbejder tæt sammen med aktører i detailhandlen, herunder shopping centre. Din erfaring fra en KAM eller salgs-rolle bygger på en uddannelsesmæssig baggrund inden for business og kommercielle grene eller økonomi. Du har flere års erfaring med at bygge og udvikle partnerskaber og får særlig energi af at omsætte strategiske initiativer til virkelighed. 

 • Du har et innovativt og solidt kommercielt fundament med en baggrund inden for B2B-segmentet/detail og har succesfuldt indgået og drevet kommercielle partnerskaber. 

 • Du har opbygget eller bidraget til at opbygge stærke partnersamarbejder og forstår kompleksiteten, motivationen herunder hvordan nye forretningsområder introduceres hos partnere.  

 • Strategisk forståelse og stærke kommunikationsevner. 

 • Erfaring med at håndtere og involvere stakeholders – både internt og eksternt. 

 • Du har en stærk forståelse for uformelle lederskabsstrukturer og kan få folk med dig. 

 • Du har stærk erfaring med processer, og forstår at navigere heri. 

Deler du vores ambition om at skabe en bedre verden gennem bæredygtig mobilitet og har kompetencerne til at være med til at udfolde Clevers partnerskaber, så skal vi høre fra dig.  


Ingen hierarkier eller solosejre i Clever 
Clever ser sig selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at man arbejder hver for sig, i hver sin retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Clever har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Alle medarbejdere hører hver især til ét team, men derfra arbejder man frit sammen på kryds og tværs for at nå fælles mål. Det kalder Clever for medledelse. 

I Clever bruger de derfor sin energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden, fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som Clever synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt hvad Clever gør. 
 

Ansøgningsfrist 
Send gerne din ansøgning afsted allerede i dag – vi indkalder til samtaler løbende. Og brug endelig din motiverede ansøgning til at fortælle os om, hvorfor du kan se dig selv i dette job.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen 

Application due
24-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Salg

Workplace
København

Contact
Jesper Bjerg 
 
 
 


Follow us