Økonomi support
Kunderådgiver

Kan du se dig selv sætte strøm til karrieren i en grøn virksomhed med el i blodet, og ønsker du at bidrage ved at yde sublim kundeservice til vores kunder? Hos Clever har vi stort fokus på kunderejsen og sikrer med vores kundesupport, at vores privatkunder altid kan få deres spørgsmål besvaret.

Hvad skal du lave?
Du bruger det meste af dagen på at hjælpe vores kunder, både via telefon og e-mail. Nogle kunder har brug for indsigt i deres fakturaer, mens andre oplever udfordringer med deres betalingsaftaler. Du behøver ikke nødvendigvis være hundredemetermester i tal, faktura eller betalingsservice, for det vigtigste er, at du brænder for at yde en enestående kundeservice – vi skal nok lære dig resten.

I økonomisupport-teamet bliver du omgivet af kollegaer, der har en masse god erfaring på økonomiområdet, så du vil altid kunne få hjælp og sparring. Vi giver naturligvis plads til grundig oplæring, hvis økonomiområdet er noget, som du har stor interesse for, men måske ikke har den store erfaring med endnu.

Vores ønsker til vores nye kollega
Først og fremmest kan du ikke lade være med at hjælpe og gøre en forskel. I din rolle som kunderådgiver i vores økonomisupport-team er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice – også i travle perioder. Du er desuden god til at forstå kundens behov og finde de helt rigtige løsninger.

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, selvstændigt, løsningsorienteret. Enten er du, eller så har du lyst til, at blive dygtig til at formidle tal og faktureringsdetaljer i øjenhøjde for kunderne. Og du hjælper altid en kollega, når der er behov for det. Du ser værdi i, ligesom os andre i teamet, at gøre en forskel og spille en rolle i den grønne omstilling.

Du kommer med erfaring inden for kundeservice - og hvis du tidligere allerede har siddet med fakturaer og økonomisystemer, kan vi næsten ikke få armene ned.

Clever tilbyder dig
Du får stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden har vi gode løn- og personaleforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, lækker mad i vores kantine og koldpresset juice i køleskabene.

Clever er en markedsledende green tech-virksomhed, der samler på passionerede og ansvarlige medarbejdere, der stortrives i et moderne miljø, hvor vi arbejder medledende og har derfor fjernet alle ledelseslag. Det bedste ved os er måden, vi arbejder sammen på. For vi vil være den bedst mulige arbejdsplads for den enkelte. Det betyder, at vi sætter hinanden først – vi hjælper hinanden proaktivt, er ærlige og konstruktive og er gode til at anerkende hinanden. Og så er her ikke langt fra tanke til handling, selvom vi er over 300 kolleger.

Du vil arbejde i lækre omgivelser på Teglholmen, hvor du kan låne paddleboards og havkajakker, tage en løbetur med løbeklubben eller nyde en god cortado ved vores espressomaskine.

Vi holder samtaler løbende, så send endelig din ansøgning afsted. Vi kan finde på at lukke opslaget før tid, hvis vi møder det helt rette match. Brug meget gerne din ansøgning til at fortælle os om, hvad der får dig til at søge dette job i Clever. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
24-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Kundeservice

Workplace
København

Contact
Lasse Hinz Skat Skov 
 
 
 


Follow us