Power
Kunderådgiver til vores elselskab, Power

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Vi har netop budt velkommen til en flok dejlige nye kollegaer, men vi leder igen efter flere kunderådgivere, hvis fornemmeste opgave er at sikre den gode kundeservice.

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Rollen som kunderådgiver
Du bruger det meste af dagen på at hjælpe vores kunder, både via telefon og e-mail. Nogle kunder har brug for assistance ved nedbrud, mens andre søger vejledning af vores produkt. Du behøver ikke nødvendigvis at være hundredemetermester i el, for det vigtigste er, at du brænder for at yde en enestående kundeservice – så vi skal nok lære dig resten.

Din faglige stolthed gør, at du brænder for at give kunderne den bedste service oplevelse. Du kender betydningen af at lytte, afdække og forstå kundens behov. Desuden er du struktureret anlagt, så du kan tackle udfordringer der måtte opstå med lethed.

Det er en fuldtidsstilling med arbejdstid mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

Vores ønsker til vores nye kollega

  • Du har en god energi, der gør dig til et behageligt menneske at arbejde sammen med.
  • Du har en "just-do-it" attitude og er komfortabel ved at træffe beslutninger på egen hånd.
  • Du udviser empati og samarbejdsvilje over for dine kollegaer.
  • Du er antibureaukratisk, selv-motiverende og giver dig 100% i forhold til det aftalte.
  • Du hjælper altid en kollega, når der er behov for det.
  • Du er altid villig til at sætte dine egne mål og opgaver i baggrunden for det, der er bedst for kunden og Clever.


Clever tilbyder dig
Du får stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden har vi gode løn- og personaleforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, lækker mad i vores kantine og koldpresset juice i køleskabene.

Clever er en markedsledende green tech-virksomhed, der samler på passionerede og ansvarlige medarbejdere, der stortrives i et moderne miljø, hvor vi arbejder medledende og har derfor fjernet alle ledelseslag. Det bedste ved os er måden, vi arbejder sammen på. For vi vil være den bedst mulige arbejdsplads for den enkelte. Det betyder, at vi sætter hinanden først – vi hjælper hinanden proaktivt, er ærlige og konstruktive og er gode til at anerkende hinanden. Og så er her ikke langt fra tanke til handling, selvom vi er over 300 kolleger.

Du vil arbejde i lækre omgivelser på Teglholmen, hvor du kan låne paddleboards og havkajakker, tage en løbetur med løbeklubben eller nyde en god cortado ved vores espressomaskine.

Vi holder samtaler løbende, så send endelig din ansøgning afsted. Vi kan finde på at lukke opslaget før tid, hvis vi møder det helt rette match. Brug meget gerne din ansøgning til at fortælle os om, hvad der får dig til at søge dette job i Clever. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
24-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Kundeservice

Workplace
København

Contact
Darren Seruwagi 
 
 
 


Follow us