Customer Care
Kunderådgiver til Customer Care

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Vi har netop budt velkommen til en flok dejlige nye kollegaer, men vi leder igen efter flere kunderådgivere, hvis fornemmeste opgave er at sikre den gode kundeservice.

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Rollen som Kunderådgiver
Som Kunderådgiver er din primære opgave at levere en usædvanlig god kundeoplevelse. Du vil bruge det meste af din dag på at hjælpe kunder med spørgsmål om elbiler, teknisk support ved ladestandere og generelle henvendelser om deres engagement hos os, både via telefon og e-mail. Dit smil skal derfor både kunne mærkes i din stemme og skinne igennem på skrift.

Det er en fuldtidsstilling med arbejdstid mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

Ønsker til vores nye kollega
Vi leder efter et udadvendt menneske, der naturligt leverer suveræn kundeservice, selv i travle perioder. Evnen til at lytte, afdække og forstå kundens behov er afgørende. Du arbejder struktureret, selvstændigt og løsningsorienteret. Du formår at formidle teknisk stof i øjenhøjde med kunderne. Erfaring fra bil- eller opladningsbranchen er en fordel, men vigtigst er din motivation for at gøre en forskel for vores kunder.

Hvad Clever tilbyder
Du får frihed og tillid under ansvar, mulighed for at præge rutiner og løsninger og så bliver du del af et team hvor vi sætter pris på at være hinandens bedste kollegaer. Det betyder at vi sætter hinanden først, hjælper hinanden og er gode til at anerkende hinanden. Og så er der ikke langt fra tanke til handling, selvom vi er over 300 kollegaer.

Du vil arbejde i top lækre omgivelser på Teglholmen med adgang til at låne paddleboards og havkajakker. Du kan også lære at strikke i vores krea-klub, opleve det kolde sus i vinterbadeklubben eller nyde en god cortado ved vores espressomaskine.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi kan godt finde på at lukke opslaget ned før tid, hvis vi møder det helt rigtige match. Brug gerne din ansøgning til at fortælle os, hvorfor du søger netop dette job hos os i Clever. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
24-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Kundeservice

Workplace
København

Contact
Marcus da Silva 
 
 
 


Follow us