Customer Sales
Salgsrådgiver til vores privatkunder

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude.

Lige nu søger vi en salgsrådgiver til vores salgsteam, der til dagligt varetager vores direkte salg til vores privatkunder. Du vil blive en del af et energisk team, hvor det gode humør og den uformelle tone kommer til udtryk i en ellers travl hverdag. Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Din hverdag i rollen som salgsrådgiver
En stor del af din dag vil bestå af at besvare henvendelser fra potentielle kunder på telefonen. Du vil have fokus på salgskampagner og håndteringen af inbound-henvendelser fra kunder, hvor mersalg og kundekontakt er centrale elementer. Vi er ikke provisionslønnet, så vores motivation er drevet af vores fælles mål – nemlig at inspirere til at vælge en elbil.

Vores ønsker til en ny kollega
Vi leder efter en kollega som har en god forståelse og erfaring inden for salg – og som elsker at kommunikere med mennesker over telefonen. Du er et troværdigt og ansvarsfuldt menneske, som vil elske at lære om vores produkter, så du kan give det bedste grundlag for kunden til at træffe den rette beslutning. Og så skal du have en positiv og energisk tilgang til salg og være klar til at imødekomme kundens behov på bedst mulig vis.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Vi vægter menneskelige kvaliteter højt, hvorfor vi undervejs ikke kun fokuserer på faglige kvalifikationer. Det er vigtigt for os. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt, hvad vi gør.

Send gerne din ansøgning afsted allerede i dag, for vi indkalder til samtaler løbende. Og brug endelig din ansøgning til at fortælle os om, hvorfor du kan se dig selv i netop dette job. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
24-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Kundeservice

Workplace
København

Contact
Oliver Grant Balslev 
 
 
 


Follow us