Business Commercials
Commercial Content Specialist

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Derfor søger vi lige nu en Commercial Content Specialist til at skabe engagerende indhold om Clevers ladeløsninger til vores digitale kampagner og platforme. Kunne det være noget for dig? Så læs mere om jobbet herunder:

Rollen som Commercial Content Specialist
Som Commercial Content Specialist bliver du et vigtigt medlem af vores B2B-marketingteam, hvor vi på tværs af fagligheder markedsfører og kommunikerer om Clevers ladeløsninger til det danske erhvervsliv, fx virksomheder, medarbejdere, boligforeninger og ejendomsudviklere. Vi er på udkig efter en kollega, der kan tænke konceptuelt og kreativt, samt naturligvis eksekvere med skriftlig overbevisning.

Du vil arbejde tæt sammen med hele teamet, men du vil særligt sparre og idéudvikle om indhold til digitale annoncer, leadgenererende indhold og salgsmaterialer med vores grafiske designer.   Din dagligdag vil primært bestå af udvikling af salgstaktisk og kreativt indhold til vores forskellige målgrupper på tværs af egne og betalte kanaler. Det kræver, at du er kreativ, kan tænke kommercielt og har en god forståelse for taktisk, digital marketing.

Du skal kunne arbejde fokuseret med produkt-USP’er og omsætte dem til iøjnefaldende budskaber, der genererer leads og salg. I Clever sælger vi ladestandere til virksomhedens parkeringsplads, samt abonnementer til medarbejderne. Derfor er det vigtigt, at du kan navigere i et komplekst produktunivers og formidle teknisk indhold på en enkel og kreativ måde.

Primære opgaver

 • Udvikle indhold og skrive tekster til paid-annoncer (Meta, Linkedin, Display)
 • Bidrage til at udvikle leadgenererende kampagner og formater, fx webinar
 • Udvikle indhold og skrive tekster til produktkampagner på tværs af kanaler
 • Være ansvarlig for Clevers B2B-nyhedsbrev, herunder indhold og udsendelse i vores marketing automation-platform, Engage
 • Skrive tekster til handouts, messematerialer, POS mv.
 • Skrive SEO-optimeret webindhold
 • Arbejde tæt sammen med grafisk designer, så budskab og visualisering går op i en højere enhed og lever op til Clevers brand guidelines
 • Sparre omkring marketinginitiativer med kollegaer i teamet


Personlige kvalifikationer

 • Du tænker kreativt og kan kombinere det med taktiske målsætninger
 • Du udviser empati og samarbejdsvilje over for dine kolleger og vores partnere
 • Du er antibureaukratisk, selvmotiverende og giver dig 100 % i forhold til det aftalte
 • Du hjælper altid en kollega, når der er behov for det
 • Du er altid villig til at sætte dine egne mål og opgaver i baggrunden for det, der er bedst for vores kunder og for Clever


Din baggrund
Du har 3-5 års erfaring fra bureau eller en lignende stilling i en virksomhed, hvor du har arbejdet med digital annoncering og/eller product marketing. Vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor kommunikation, marketing eller lignende. Du har erfaring med at skrive tekster til flere typer kanaler, og du ved, hvordan du tilpasser et budskab for at udnytte kanalen optimalt. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med B2B-marketing, men dette er ikke et krav.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
28-04-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Marketing og kommunikation

Workplace
København

Contact
Karen Marie Sinding 
 
 
 


Follow us