Business Commercials
B2B Partner Marketing Manager

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Lige nu søger vi en Partner Marketing Manager til at udvikle og drive marketinginitiativer sammen med vores erhvervspartnerskaber.

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Rollen som B2B Partner Marketing Manager
Som B2B Partner Marketing Manager bliver du et vigtigt medlem af vores B2B-marketingteam, hvor vi på tværs af fagligheder markedsfører og kommunikerer om Clevers ladeløsninger til det danske erhvervsliv fx virksomheder, medarbejdere, boligforeninger og ejendomsudviklere.

Du får ansvaret for en række partnerskaber og samarbejdsaftaler, hvor du skal sikre, at Clevers produkter og brand står skarpt. Det kræver, at du kan tænke kommercielt, at du er god til at skabe og pleje relationer og har en veludviklet marketing-værktøjskasse. I Clevers erhvervs-teams sælger vi ladestandere til virksomhedens parkeringsplads samt abonnementer og ladebokse til medarbejderne. Derfor er det vigtigt, at du kan navigere i et komplekst produktunivers og evner at arbejde med kampagner til meget forskellige målgrupper.


Primære opgaver

 • Udvikle og drifte partnerskaber som kanal for salg af ladeløsninger og abonnementer – fx leasingselskaber, partnere inden for ejendomsbranchen mv.
 • Igangsætte og projektlede marketinginitiativer med henblik på at opnå lead- og salgsmål via partnerskaber – fx videreudvikle POS-materialer, handouts, webindhold, digitale kampagner og webinars
 • Pleje og drifte partnerskabet ift. marketing – herunder statusmøder med partnerens marketingansvarlige
 • Sikre implementering af produktændringer og produktlanceringer i partnerens kanaler (digitale og fysiske materialer)
 • Kvalitetssikre indhold og kampagner, hvor Clevers brand og produkter er repræsenteret sammen med en partner
 • Udvikle og vedligeholde guides og produktpræsentationer for at skabe salg blandt slutbrugere
 • Briefe og arbejde tæt sammen med kreative (content specialist og grafisk designer) om produktion af indhold, materialer, kampagner mv.
 • Koordinering og sparring med kollegaer, der har ansvar for den kommercielle del af partnerskaberne


Personlige kvalifikationer

 • Du udviser empati og samarbejdsvilje over for dine kolleger og vores partnere
 • Du er antibureaukratisk, selvmotiverende og giver dig 100% i forhold til det aftalte
 • Du hjælper altid en kollega, når der er behov for det
 • Du er altid villig til at sætte dine egne mål og opgaver i baggrunden for det, der er bedst for vores kunder og for Clever


Din baggrund
Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling i en virksomhed eller fra bureau, hvor du også har erfaring med relation til kunde og/eller partner. Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for kommunikation, marketing eller lignende. Det er en fordel, hvis du har arbejdet med partner marketing eller B2B-marketing, men dette er ikke et krav.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.

Brug gerne din ansøgning til at fortælle os, hvorfor du er den helt rigtige kandidat til jobbet. Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Application due
24-05-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Marketing og kommunikation

Workplace
København

Contact
Karen Marie Sinding 
 
 
 


Follow us