Cafe´/bistropersonal till skärgården

Arbete på liten bistro  i vacker skärgårdmiljö.

(Att arbeta i skärgården betyder att man man gillar naturen och lugnet. Man är borta från staden, shopping och uteliv. Daglig färjförbindelse till fasta Åland. Ön är en livlig plats på sommaren). 

Arbetstperiod:  1.6 - 31.8

Arbetstid: enligt överenskommelse

Arbetstimmar:  ca 40/vecka

Arbetsuppgifter: Allehanda sysslor som förekommer på ett café/bistro. Exemplevis kassaarbete, bakning, städning, servering och kallskänkeri (bre smörgåsar och laga sallader). Vi är ett gäng på 6 personer som jobbar under sommaren och vi roterar arbetsuppgifterna men det brukar visa sig vem som bäst lämpar sig för och har fallenhet för respektive arbetsuppgifter och då blir det naturligt att man lägger lite mer tid på den sysslan. Vi söker även en heltids kock!

Genomsnittslön: Minimilön är kollektivavtal men vi brukar betala över kollektivavtal.

Minimilön: 13€ timmen, gratis boende och lunch. 

Helg- och kvällsersättning: Kvälls- och söndagstillägg.

Utbildning: Stort intresse för matlagning och service. Utbildning eller studier i branschen är en fördel men ej nödvändig. Attityden viktigare än erfarenheten. 

Erfarenhet: Fördel men ej nödvändig. 

Övriga önskemål: Vi önskar att du som söker är glad och positiv, och gillar att ge service. Utöver svenska är det toppen om du kan göra dig förstådd på finska. Är du finskspråkig är det toppen om du gör dig förstådd på svenska eller engelska. 

Arbetsgivaren har gratis boende!  

Välkommen med din ansökan! 

(Foto Visit Åland)

 

Application due


Start date


Work period
juni - augusti

Position category


Position type
Restaurang/Café

Workplace


Tags


Contact
Tina Sjövall
Projektledare Åland
+358 (0)18 172 79