Stockholm natur och vatten
Sommarvikarier till äldreboende i natursköna Danderyd (Stockholm)

Är du intresserad av att få erfarenhet av jobb inom vård/omsorg och nära de äldre? Vill du uppleva en sommar i ett lugnt, naturskönt område bara en halvtimme bort från Stockholms pulserande hjärta? Ett äldreboende i Danderyd söker flera sommarvikarier, en av dem kan vara du!

Om arbetsgivaren

Äldreboendet tillhör den ideella föreningen Blomsterfonden som arbetar för hem och vård för äldre. Vi arbetar för äldres bästa och rätt till ett tryggt hem, professionell vård och god omsorg. Att bli medlem i organisationen innebär att stödja dess grundläggande idé och ändamål "hem och vård åt äldre". Läs mer om äldreboendet här!

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse av omsorg om andra och har ett gott bemötande. Du som söker har gärna tidigare erfarenhet av omsorgsarbete eller vårdrelaterade studier men detta är inte ett krav.
Grundläggande svenskkunskaper är ett krav. Du ska kunna förstå och kommunicera med de äldre på boendet. Arbetet passar dig som har en positiv inställning, är ansvarsfull och framförallt vill bidra till de äldres välmående och livsglädje.

Arbetsuppgifter och anställning

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnad av våra boende, omvårdnadsarbete/ personlig hygien, stöd i matsituationer, tvätt, städ och tillredning av måltider ingår också.
I din anställning garanteras du 70% arbetstid, det finns dock goda möjligheter till fler timmar. Arbetstiderna är oregelbundna enligt rullande schema vilket innebär att det är arbete varierande dag, kväll och helg. Arbetstiden kan ligga mellan kl 7.00 på morgonen till senast kl 20.45 på kvällen.

Vad erbjuder vi?

  • Arbetsperiod: v. 24-31 
  • Genomsnittslön: 130 kr/timme (11,60 EUR)
  • Helg- och kvällersättning
  • Boende i centrala Stockholm via Nordjobb (studiolägenheter i universitetscampus nära tunnelbanestationen Tekniska Högskolan, ca. en haltvtimmes resetid till jobbet)
  • Stöd med myndighetsrutiner (skatteregler, bankkonto mm) via Nordjobb.
  • Kultur och fritidsaktiviterer och ett nätverk av nordiska och europeiska ungdomar i Stockholm via Nordjobb. Bland annat kommer du kunna vara med på: språkworkshop i svenska, besök på Skansen med Allsång, en 24-timmars resa till Åland.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Application due
2024-03-03

Start date
2024-06-10

Work period
Vecka 24-31

Position category


Position type
Vård/Omsorg

Workplace


Tags
Sök med en vän

Contact
Anna Scaramellini
Projektledare