Servitörer sökes till hotell & restaurang i Åbolands vackra skärgård

Vill du spendera sommaren i solig och unik skärgårdsmiljö där havet är runt hörnet? Ta chansen och jobba i Åbolands vackra skärgård!

Just nu sökes servitörer till hotellrestaurang på Korpo ute i Åbolands skärgård. Kom och spendera sommarsäsongen i den fantastiska finska skärgården där du har möjlighet att låna kajak och roddbåt av arbetsgivaren samt träffa nya människor både från Finland och andra länder.

Arbetsuppgifter:

Vår restaurang har ett fine dining koncept med en 6-rätters avsmakningsmeny med möjligheten att välja vinpaket till menyn. Muntlig kundkontakt är en viktig del av jobbet som innefattar servering och presentation av maträtter och viner.

Jobbet är till största delen kvällsbaserat och pågår normalt mellan kl. 14.00-22.00. Arbetstiderna kan dock variera en del p.g.a. specialevenemang eller specialtillställningar.

Vi söker dig som:

  • är minst 18 år gammal
  • har goda kunskaper i engelska (kunskaper i nordiska språk meriterande)
  • gärna har tidigare erfarenhet av serviceyrken
  • hygienpass och alkoholpass är meriterande men inte ett måste

Arbetsperiod:

Från början av juni till slutet av augusti

Lön:

Lönen ligger mellan 10-14€ i timmen plus tillägg enligt lagen. Vi ger förslag på startlön med tidigare erfarenhet och intervju som grund.

Boende:

Arbetsgivaren ordnar gemensam boende för sommarjobbare i lägenhet eller i sommarstugor i närområdet för en mindre månatlig avgift.

Application due
2024-03-15

Start date
2024-06-01

Work period
1 juni - 31 augusti

Position category


Position type
Restaurang/Café

Workplace


Tags
Sök med en vän, Engelska

Contact
Mathilda Hagback
Projektledare Finland
+358 (0)44 733 5786