Turistguide sökes till Laugarvatn

Nu söker vi personal till arbete som turistguide nära Laugarvatn på södra Island. Verksamheten kretsar kring en historisk grotta som var hem till de islänningar som var de sista att bo i en grotta på Island. Grottan har blivit återbyggd för att visa hur dessa människor bodde. Tjänsten passar för dig som talar bra engelska, har god kommunikationsförmåga och förmåga till att tala inför en grupp. En unik möjlighet för dig som är intresserad av vacker natur och turism. Tveka inte att kontakta Nordjobb om du har frågor gällande tjänsten: island@nordjobb.org.

Verksamheten ligger i närheten av Laugarvatn på södra Island. Laugarvatn är en liten ort som är belägen vid sjön med samma namn. Laugarvatn är en grund sjö som ligger mitt emellan de populära turistdestinationerna Þingvellir och Geysir. I området finns inte bara den vackra sjön utan även storslagna fjäll med populära vandringsleder, en golfbana, hästuthyrningar, båtuthyrning, varma källor och mycket annat spännande.

Arbetsuppgifter

Ta emot och guida besökare

Kvalifikationer

  • Flytande engelska
  • God kommunikationsförmåga
  • Förmåga till att guida och tala inför grupp

Arbetsperiod

Juni - augusti

Ort

Laugarvatn

Bostad

Arbetsgivaren ansvarar för boende

Kontakt

Fyll i ansökningsformuläret om du är intresserad av tjänsten. Kontakta Hannes via island@nordjobb.org / +354 680 7477 om du har några frågor.

Application due
2024-03-31

Start date
2024-07-01

Work period
Juni-augusti

Position category


Position type
Kultur/Turism

Workplace


Tags
Sök med en vän, Engelska

Contact
Hannes Björn Hafsteinsson
Projektledare Nordjobb Island
+354 680 7477