Stockholm_Cykel
Gillar du att köra/cykla och att hjälpa människor? Jobba med hemtjänst ett stenkast från Stockholm!

Nu söks det sommarvikarier till hemtjänsten i natursköna Danderyd, Stockholm. Arbetet passar dig som har en positiv inställning, är ansvarsfull och framförallt vill bidra till de äldres välmående och livsglädje. Ta chansen att bidra till de äldres välmående, upptäcka ett naturskönt område ett stenkast från centrala Stockholm med bil eller cykel och få en härlig sommar med fler nordjobbare i Stockholm!

Om dig

Vi söker dig som:

  • har ett stort intresse av omsorg om andra och har ett gott bemötande.
  • Tidigare erfarenhet av omsorgsarbete eller vårdrelaterade studier är en fördel men inte ett krav.
  • Grundläggande svenskkunskaper är att föredra så att du kan kommunicera med de äldre. Norska och danska fungerar efter bedömning under intervjun.
  • Kandidater med B-körkort prioriteras då hemtjänsten utförs främst med bil, men några platser lämnas åt kandidater utan körkort som kan tänka sig att cykla till de olika hemmen.

Om tjänsten

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsarbete/ personlig hygien, stöd i matsituationer, inköp, tvätt, städ och tillredning av måltider. 
Arbetstiderna är dag, kväll och helger och kan variera, men i huvudsak dagtid 07-16 och kvällar 16-22. Arbetet är självständigt och mångsidigt.

Vill du veta mer om du är att vara nordjobbare och arbeta med hemtjänst i Danderyds kommun? Hör Brynjar från Norge berätta om sin upplevelse i filmen till höger!

Vi erbjuder:

  • Arbetsperiod: vecka 25-33 (med möjlighet att börja tidigare i juni och sluta senare i augusti) 
  • Genomsnittslön: 130 kr/timme (ca. 11,45 EUR)
  • Helg- och kvällsersättning: Ja
  • Du förmedlas boende i centrala Stockholm, på Kungliga Tekniska Högskolans studentcampus där flera nordjobbare bor på sommaren
  • Du ingår i Nordjobbs nätverk i Stockholm och får möjligheten att delta i ett program fyllt med sommaraktiviteter så som gratis språkworkshop i svenska, besök på Skansen och Allsång på Skansen, museibesök, trevliga middagar och utflykter i naturreservat

Låter detta som ett härligt och givande sätt att spendera din sommar? Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan via Nordjobb redan nu!

Application due
2024-04-21

Start date
2024-06-17

Work period
juni-mitten av augusti

Position category


Position type
Vård/Omsorg

Workplace


Tags
Sök med en vän

Contact
Sarah Lindqvist
Projektledare