Jobba inom fiskeindustrin på Arnøy!

For deg som er sterk, strukturert og positiv har vi en gyllen mulighet til å jobbe innenfor fiskeindustrien i Nord-Norge. Et lokalt havbruksselskap søker nå produksjonsmedarbeidere innenfor foredling av laks. Arbeidsgiveren har samarbeidet med Nordjobb lenge og arbeidsplassen er preget av et ungt miljø og kollegaer fra hele Norden. Ved siden av jobb får du mulighet til å oppleve det beste Nord-Norge har å by på, som vakker natur og nordlys. Arbeidsgiveren tilbyr også personalbolig til alle sine ansatte. Hvis du har lyst på en unik sesongjobb i fiskeindustrien til høsten så er dette muligheten for deg.

Arbetsgivaren söker efter 4 personer du får gärna söka med en vän! 

Arbeidsoppgaver 

  • Foredling av fersk fisk
  • Sortering, pakking og merking.
  • Andre lageroppgaver.

Vi søker deg som...

  • Snakker et skandinavisk språk.
  • Har god forståelse for norsk.
  • Er ansvarsfull, nøyaktig og strukturert.
  • God fysisk form, da arbeidet er fysisk krevende. Problemer med f.eks. rygg/skuldre eller håndledd kan gjøre det vanskelig for deg å utføre arbeidsoppgavene. Fuktig luft på havbruket kan også være en utfordring om man lider av luftveissykdommer.
  • Trives med å jobbe i et naturskjønt og tynt befolket område.
  • Tidligere erfaring innenfor fiske- eller matindustrien er en fordel, men ikke et krav. Full opplæring vil bli gitt på arbeidsplassen.
  • Det er en stor fordel om man har førerkort og egen bil, men ikke et krav.

Lønn

Etter tariffavtale. Ca. 190 NOK i timen pluss diverse tillegg.

Bolig

Arbeidsgiveren tilbyr ulike personalboliger. Det er mulighet for å bo flere sammen. Dette er derfor en god mulighet hvis du har tenkt å søke jobben sammen med venner eller en partner.

Leien er på ca. 2 500 – 3 500 NOK per måned, inkl. strøm, internett, TV etc. Det finnes også mulighet til å bo i egen leilighet for ca. 6 000 NOK per måned.

Øvrig

Som ansatt får man også tilgang til gratis svømmehall og treningsrom. 

Var beredd på att presentera tidigare referenser när du ev. kontaktas av arbetsgivaren.
 

OBS! För att kunna bli aktuell för detta jobb måste man klara en bakgrundskontroll för att söka ‘godkjent for luftfrakt’. Detta ger en möjlighet att jobba på alla avdelningar på arbetsplatsen: slakteri, sortering, packning, kasselagret och roboten – annars kan man endast jobba i slakteriavdelningen. Arbetsgivaren hjälper till med ansökan men man behöver själv ordna ett utdrag ur belastningsregistret (polisattest) samt dokumentation för vart du jobbat eller studerat de senaste 5 åren.

Det som behövs är:

1. Politiattest fra Norge dersom du har vert folkeregistrert mer enn 6 måneder.

2. Det kreves fem års sammenhengende botid i Norge eller et annet Nordiskt eller EU/EØS-land for å kunne få godkjent bakgrunnssjekk

3. Dersom man har vert folkeregistrert i andre land enn Norge de siste fem årene må orginal(e) politiattester fra respektive land sendes til luftfartstilsynet.

4. Dersom du har bodd i EØS-land utenfor Norge i løpet av de siste fem årene, må du sende inn politiattest fra alle landene du har bodd i per post. Utenlandske politiattester må sendes i original, de aksepterer ikke scan/kopier.

**Du behöver alltså inte ett polisattest från länder du rest i de senaste 5 åren, så länge du inte folkbokfört dig i de länderna.

5. Kontroll av arbeid/utdanning og eventuelle opphold de siste fem årene. Må ha dokumentasjon for alle dine arbeids-/utdanningsforhold de siste fem årene. Husk at om du har vært arbeidsledig, må dette også dokumenteres.

Hva menes med bekreftelse på arbeids- og utdanningsforhold?

En bekreftelse for et utdanningsforhold vil være f.eks. vitnemålet ditt. Er du enda student kan du bruke studentbeviset ditt. For arbeidsforhold vil dette kunne brukes:

En sluttattest der datoer for ansettelsesperiode kommer tydelig frem

En bekreftelse som du ber (tidligere) sjef/chef skrive. Den trenger ikke inneholde mer enn én setning der perioden du var ansatt er nevnt. Den må være signert, og bør inneholde eventuell logo til aktuell bedrift.

Har du problemer med dette eller har vært arbeidsledig i denne perioden, kan NAV eller arbetsförmedlingen i det land du bott i hjelpe deg med utskrift fra arbeidstakerregisteret.

Om du har några som helst frågor om detta är det bara att skriva till oss på norge@nordjobb.org

 

 

 

Application due
2024-08-11

Start date
2024-09-01

Work period
till julledigheten/ferien

Position category


Position type
Fabrik/Lager

Workplace


Tags


Contact
Ida Steiner
Projektledare