Birkebakken


Drømmer du om et arbejdsliv, hvor du får lov til at gøre en uvurderlig forskel i andre menneskers liv?

Hvis ja, skal du læse videre her.

 

Vi har brug for endnu flere skønne kollegaer til vores afdeling i Thorning, kaldet Skovbakken, da nye dejlige beboere flytter ind. Vi søger dig, der har pædagogisk forståelse og kompetence til at give den rette omsorg og pleje for vores børn/unge, som alle er udfordret af varige psykiske funktionsnedsættelser. Du kan være uddannet pædagog, ergoterapeut, SOSU-assistent, sygeplejerske o.lign. Det vigtigste er, at du ser dig selv bidrage ind i det pædagogiske arbejde omkring vores børn/unge med fokus på deres livskvalitet og udviling.


På Birkebakken fik vi ”Årets handicappris” i 2022 i Aarhus Kommune, netop fordi vi vægter arbejdet med vores beboere og elever enormt højt og bliver ved med at stille store krav til kvaliteten i vores arbejde.


Vi værner om det gode arbejdsmiljø og din trivsel som vores kollega, og vi har netop fået foretaget en trivselsmåling blandt personalet, hvor resultatet ligger et godt stykke over landsgennemsnittet. Derfor kan vi love dig, at du på Skovbakken/Birkebakken er sikret rammerne til at kunne udleve og udvikle din pædagogiske faglighed. Vi stiller rent faktisk krav til, at fagligheden vægtes højt i dit daglige arbejde.

Low arousal, gentle teaching, neuropædagogik, omgivelsers betydning for trivsel, omsorg og udvikling og meget mere er i fokus i et stærkt internt dynamisk samarbejde mellem alle medarbejdere på tværs af Birkebakken. Og her ser vi meget gerne, at dine kompetencer bringes i spil. Vi sætter en stor ære i hele tiden at være i udvikling, både som institution og vigtigst af alt - i arbejdet med vores beboere.

Vores mål er, at Birkebakken, som bl.a. er et døgntilbud for børn og unge (0-25 år), skal være et godt hjem for beboerne, hvor vi med en målrettet faglig og professionel indsats imødekommer den enkeltes behov og understøtter mulighederne for livsudfoldelse.

For fortsat at kunne lykkes med det, har vi brug for dig som kompetent og engageret vikar, som har lyst og overskud til at indgå i en til tider kompleks, men samtidig spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens.


Nogle af de værdier og kompetencer, som vi lægger vægt på, at du som medarbejder besidder, er følgende:
 

 • Erfaring fra det specialiserede socialområde og gerne erfaring i at arbejde med børn og unge mennesker med komplekse problemstillinger.
 • At du formår at kaste og gribe egne og andres bolde samt at løfte og tage ansvar for opgaver i det daglige arbejde.
 • At du trives i at arbejde målrettet og struktureret.
 • At du har gode relationelle kompetencer og kan understøtte den ligeværdige dialog både med beboere og kolleger.
 • At du har en nysgerrig og undrende tilgang, kan bevare et godt overblik og finder lethed i at afsøge konstruktive løsninger på udfordringer.
 • At du ser en stor gevinst i tværprofessionelt samarbejde med dine kollegaer.
 • At du formår at udvise ro og overblik i akutte og pressede situationer overfor beboerne og kollegaer.
 • At du tager ansvar for at skabe og bevare trivsel og godt arbejdsmiljø for dig selv og dine kollegaer.
 • At du har kørekort.
   

Dine arbejdsopgaver vil være på en døgninstitution for børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, så udover at arbejde udviklende og med målsætninger, skal du også have lyst til at arbejde i beboernes livsverden med den pleje og omsorg, som det kræver. Døgninstitutionen er beliggende i Thorning og er en ny afdeling af Birkebakken, hvor du vil blive en af de meget værdsatte medarbejdere. Vi prioriterer vores vikarer meget højt, og du vil få rig mulighed for at byde ind på lige fod med de øvrige medarbejdere. Der vil ligeledes være jævnlige vikarmøder, hvor du møder de andre vikarer samt nogle af de faste medarbejdere, og kan få sparring ift. din pædagogiske praksis.

Der vil være skiftende arbejdstider, inkl. weekendarbejde.
 

Vi søger også nattevagtsvikarer


Løn efter overenskomst med SL.


Vækker vores opslag en særlig interesse hos dig, og har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 53716022 og høre nærmere om vikarstillingerne. Ser vi sammen et muligt match, vil du blive inviteret til en samtale fysisk på Skovbakken.
Fornemmer du derimod allerede nu, at Skovbakken/Birkebakken er det helt rette sted for dig at tage de næste skridt i din personlige og faglige udvikling, så send os en ansøgning med det samme.

 

Ledige vikarstillinger: 5


Vi glæder os til at møde dig!