Birkebakken


Drømmer du om et arbejdsliv som vikar, hvor du får lov til at gøre en uvurderlig forskel for børn og unge med særlige livsvilkår?

Hvis ja, skal du læse videre her.

 

Vi har brug for endnu flere skønne vikarer til dag-, aften- weekend- og nattevagter på vores nye afdeling, Skovbakken - beliggende i byen Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg - da nye dejlige beboere flytter ind hos os. Vi søger dig, der har pædagogisk forståelse og kompetence til at give den rette omsorg og pleje for vores børn/unge, som alle er udfordret af varige psykiske funktionsnedsættelser. Du kan være uddannet pædagog, ergoterapeut, SOSU-assistent, sygeplejerske o.lign. Det vigtigste er, at du ser dig selv bidrage ind i det pædagogiske arbejde omkring vores børn/unge med fokus på deres livskvalitet og udvikling.

 

Vi søger både dig, som trives bedst i at arbejde som vikar om dagen/aftenen, og dig som ønsker at arbejde som vågen nattevagt. Vi yder omsorg for børnene/de unge hele døgnet alle ugens dage, hvor vi er normeret 1:1 med det enkelte barn. Det betyder, at der også er mulighed for at få weekendvagter.


På Birkebakken fik vi ”Årets handicappris” i 2022 i Aarhus Kommune, netop fordi vi vægter arbejdet med vores beboere og elever enormt højt og bliver ved med at stille store krav til kvaliteten i vores arbejde.


Vi værner om det gode arbejdsmiljø og din trivsel som vores vikarkollega, og vi har netop fået foretaget en trivselsmåling blandt personalet, hvor resultatet ligger et godt stykke over landsgennemsnittet. Derfor kan vi love dig, at du på Skovbakken/Birkebakken er sikret rammerne til at kunne udleve og udvikle din pædagogiske faglighed. Vi stiller rent faktisk krav til, at fagligheden vægtes højt i dit daglige arbejde.

Low arousal, gentle teaching, neuropædagogik, omgivelsers betydning for trivsel, omsorg og udvikling og meget mere er i fokus i et stærkt internt dynamisk samarbejde mellem alle medarbejdere på tværs af Birkebakken. Og her ser vi meget gerne, at dine kompetencer bringes i spil. Vi sætter en stor ære i hele tiden at være i udvikling, både som institution og vigtigst af alt - i arbejdet med vores beboere.

Vores mål er, at Skovbakken som døgntilbud for børn og unge (0-25 år), skal være et godt hjem for beboerne, hvor vi med en målrettet faglig og professionel indsats imødekommer den enkeltes behov og understøtter mulighederne for livsudfoldelse.

For fortsat at kunne lykkes med det, har vi brug for dig som kompetent og engageret (nattevagt)vikar, som har lyst og overskud til at indgå i en til tider kompleks, men samtidig spændende hverdag.


Nogle af de værdier og kompetencer, som vi drømmer om, at du som vikar besidder, er:
 

 • Erfaring fra det specialiserede socialområde og gerne erfaring i at arbejde med børn og unge mennesker med komplekse funktionsnedsættelser.
 • At du søger et fleksibelt arbejdsliv men motiveres af at opbygge tætte relationer med børnene/de unge
 • At du trives i at tage selvstændigt ansvar for opgaver i det daglige arbejde.
 • At du trives i at arbejde målrettet og struktureret ud fra døgnrytmeskemaer og pædagogiske målsætninger.
 • At du har gode relationelle kompetencer og kan understøtte den ligeværdige dialog både med beboere og kolleger.
 • At du har en nysgerrig og undrende tilgang, kan bevare et godt overblik og finder det let at afsøge konstruktive løsninger på udfordringer.
 • At du ser en stor gevinst i tværprofessionelt samarbejde med dine kollegaer.
 • At du formår at udvise ro og overblik i akutte og pressede situationer overfor beboerne og kollegaer.
 • At du tager ansvar for at skabe og bevare trivsel og godt arbejdsmiljø for dig selv og dine kollegaer.
 • At du har kørekort.
   

Dine arbejdsopgaver vil være på en døgninstitution for børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, og det betyder at du udover at trives med det udviklende målsætningsarbejde, også skal have lyst til at arbejde i beboernes livsverden med den pleje og omsorg, som det kræver. Døgninstitutionen Skovbakken er en ny afdeling af Birkebakken, hvor du vil blive en af de meget værdsatte vikarer. Vi prioriterer vores vikarer meget højt, og du vil få rig mulighed for at byde ind på lige fod med de øvrige medarbejdere. Vi afholder jævnligt vikarmøder, hvor du mødes med de andre vikarer samt nogle af de faste medarbejdere og kan få sparring ift. din pædagogiske praksis og faglige udvikling.
 

Der vil som nævnt være muligheder for skiftende arbejdstider, inkl. weekendarbejde.


Løn efter overenskomst med SL.


Vækker vores opslag en særlig interesse hos dig, og har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til souschef Sara Østerby Petersen på tlf. 53716022 og høre nærmere om vikarstillingerne. Ser vi sammen et muligt match, vil du blive inviteret til en samtale fysisk på Skovbakken.
Fornemmer du derimod allerede nu, at Skovbakken/Birkebakken er det helt rette sted for dig at tage de næste skridt i din personlige og faglige udvikling, så send os en ansøgning med det samme.

 

Ledige vikarstillinger: 2

 

Vi afholder løbende samtaler med kvalificerede kandidater og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet vores nye vikarkolleger.


Vi glæder os til at møde dig!