Afdelingsleder til salgs- og kommunikationsafdeling

Vil du være med til at sprede god energi på hele Bornholm? Vi søger en erfaren leder til vores salgs- og kommunikationsafdeling. Med fokus på salg, marketing og kommunikation skal du sikre en stærk BEOF en stærk profil og styrke vores relationer.

Bornholms Energi & Forsyning er vi i gang med en spændende udvikling, hvor vi arbejder målrettet med at skabe et bæredygtig Bornholm. Hver dag sikrer vi vores kunderne forsyningssikkerhed og service i topklasse, når vi leverer god energi og forsyning til bornholmerne.

De væsentligste arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig ledelse og videreudvikling af en mangesidig afdeling 
 • Udvikling og eksekvering af vores Salgs- og kommunikationsstrategier
 • Varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement
 • Koordinering af indsatser indenfor salg, marketing og kommunikation
 • Overvåge salgsaktiviteter og rapportere resultater
 • Udbygge samarbejdet med bornholmske virksomheder i tæt samarbejde med dine kollegerne

Din baggrund

Du har en relevant uddannelse og flere års ledererfaring. Du er opmærksom på dine medarbejderes trivsel i det fælles arbejde med at gennemføre forandringer og udvide forretningen. Din stærke ledelseserfaring suppleres med en unik evne til at skabe og eksekvere salgs- og kommunikationsstrategier, der giver synlige resultater.

Du trives i en dynamisk hverdag og er en mester i at jonglere med forskellige opgaver. Du er ikke bange for at tage initiativ og træffe beslutninger på egen hånd, men du ved også, at det er i samarbejdet med dit team, at de største resultater opnås.

Du er en leder med et stort L, der formår at balancere mellem en god kommerciel forretningssans og en dyb forståelse for vores lokale forankring og vores arbejde med den bæredygtige omstilling. Din evne til proaktiv marketing of pressearbejde sikrer, at budskabet om Bornholms Energi & Forsyning når ud til hver enkelt bornholmer.

Vi tilbyder:

Når du bliver en del af Bornholms Energi & Forsyning, bliver du en del af et fællesskab, hvor vi sammen producerer og leverer god energi til Bornholm – både nu og for fremtiden. Vi tilbyder et job på en dynamisk og innovativ arbejdsplads, hvor du i din lederstilling bliver en vigtig medspiller i at forme og udbrede vores lokale brand.

Lidt mere om, hvad vi kan tilbyde:

 • En spændende og udfordrende stilling i en ambitiøs virksomhed i udvikling
 • Et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø
 • Mulighed for at være med til at forme og udbrede vores brand
 • En dedikeret medarbejdergruppe
 • Spændende og udfordrende opgaver
 • Godt kollegaskab og uformel omgangstone
 • Frugt- og frokostordning

Organisatorisk er denne nyoprettede stilling placeret i Bornholms Energi og Forsyning, hvor du kommer til at referere til Afdelingschef Tania Schrøder Thøgersen. Dit arbejdssted bliver primært på vores kontor på Skansevej i Rønne. Stillingen er en fastansættelse på fuldtid.  

Sådan søger du:

Du søger stillingen ved at trykke på "Søg stillingen" på denne side, og sende en ansøgning, der skal bestå af et PDF-dokument med maksimalt 1 sides motiveret ansøgning og maksimalt 2 siders CV.

Yderlige oplysninger om stillingen kan du få hos: Afdelingschef for Energi, Tania Schrøder Thøgersen på telefon 40 86 26 05 eller via e-mail tst@beof.dk

Vi holder løbende samtaler, og tager opslaget ned, når den rigtige kandidat er fundet.

 Jobstart hurtigst muligt.

Som en multiforsyningsvirksomhed, der leverer lys, vand og varme samt håndterer spildevand, udgør Bornholms Energi & Forsyning fundamentet for den daglige energi på Bornholm. Et fundament, der også tæller den grønne omstilling og Bright Green Island, og et fundament for vækst og udvikling på øen. Gennem vores omfattende engagement i Bornholm og i vores kunder skaber vi fornyet energi - både til øen som helhed og til bornholmerne.
Application due
26-07-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Position category


Position type
Administration

Workplace
Bornholm

Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Tania Schrøder Thøgersen
Afdelingschef
56900090
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
Follow us