Projektleder for IoT og Innovation

Brænder du for samspillet mellem IT-teknologi og grøn omstilling på forbrugs- og husstandsniveau og har erfaring som projektleder, så søg stillingen som Projektleder i Innovationsteamet i Bornholms Energi og Forsyning.

I over 15 år har Bornholms Energi & Forsyning (BEOF), i samarbejde med en række af verdens største teknologivirksomheder og internationalt førende forskere, arbejdet med udvikling, test og demonstration af ny energiteknologi, samt løsninger til mere effektiv udnyttelse af energi når den produceres fra vedvarende energikilder. Vi søger nu en dygtig og ambitiøs projektleder, der brænder for den grønne omstilling set fra borgernes perspektiv og har stor interesse den intelligente styring af energiforbrug og -produktion hos borgere og virksomheder. Arbejdet omfatter særligt data fra og styring af solceller, vindmøller, varmepumper og elbiler, men også fjernvarme og nye former forbrugende og producerende anlæg. 

Din rolle

I stillingen som projektleder i Innovationsteamet, bliver du en del af et team, der arbejder med at skabe fremtidens energiløsninger til borgere og virksomheder på Bornholm. Du skal derfor kunne sikre en god kontakt med borgere og virksomheder, forstå deres behov for energiløsninger, der kan optimere deres energiforbrug i forhold til deres energiproduktion. Vi søger en person, der har en stor interesse i at finde og opsætte løsninger til dataindsamling fra og styring gennem IoT, og som kan drive projekter fra start til slut. Du skal kunne involvere og engagere borgere, virksomheder og interessegrupper med relevans for projekterne, samt skabe værdi for BEOF.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil blandet andet bestå af:

 • Projektledelse af innovationsprojekter i samarbejde med projektteam og drift, herunder planlægning, budgetlægning, koordinering og opfølgning.
 • Undersøge teknologiske løsninger på indsamling af data fra og styring med IoT og samarbejde med datateamet om integrationer og deling ind i projekterne
 • Bidrage med din viden og dine kompetencer til andre innovationsprojekter
 • Forankre projekternes viden og resultater i Bornholms Energi og Forsyning gennem forretningsudvikling og tæt samarbejde med kollegaer
 • Deltage i ansøgninger af nye innovationsprojekter, der understøtter vores strategi, og skaber en bæredygtig omstilling, udvikling og vækst på Bornholm

Din baggrund

I rollen som projektleder i Innovationsteamet er det vigtigt, at du har interesse og gerne erfaring med IoT-løsninger, samt energiproducerende enheder. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med projektledelse af eksternt finansierede projekter, og kan samarbejde med elektrikeren såvel som forskeren fra universiteterne vi samarbejder med. Er du ny i projektledelse og ønsker at lære faget, sørger vi for oplæring. Du skal kunne håndtere det overordnede ansvar for flere innovationsprojekter med køligt overblik og kunne uddelegere opgaver til dine kollegaer. Derudover skal du kunne finde dig til rette i innovationsprocessen, der kan byde på ændrede planer og længerevarende projektmøder med vores Europæiske partnere.

Vi ser for os at du kommer med

 • En uddannelse som ingeniør, naturvidenskabelig kandidat eller på anden vis har tilegnet dig viden indenfor IoT-teknologi.
 • Erfaring med at projektledelse og koordinere komplekse processer i samarbejde med forskellige aktører
 • Positiv og udadvendt indstilling og søger samarbejdet
 • Et personligt drive og elsker at drive projekter i mål
 • Evnen til at fordybe dig i analyser, men samtidig sikrer det brede perspektiv
 • Gode egenskaber til at formidle viden i skrift og tale – på dansk og engelsk

Du tilbydes

Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs virksomhed i konstant udvikling. Du vil blive del af et dedikeret Innovationsteam på 10 personer, der arbejder med projektledelse og innovation på et på højt fagligt niveau. Innovationsteamet hører under afdelingen Forretningsudvikling, der tæller cirka 20 dygtige kollegaer, der ud over innovationsprojekter, arbejder med digital innovation, og forretningsudvikling.

I stillingen vil du have gode muligheder for fleksibilitet i arbejdet, men som en både social og videns udviklende afdeling er det også vigtigt at mødes fysisk og få talt sammen. Derfor vil du som udgangspunkt få base hos BEOF i Rønne. Her får du dygtige og sociale kollegaer, som vil høre, hvad du har lavet/skal lave i weekenden – måske over en drink i fredagsbaren. Derudover tilbydes du løn efter kvalifikationer, pensionsordning og diverse personalegoder.

Sådan søger du

Stillingen er en 3 årig projektansættelse med start 1. oktober eller snarest herefter, enten på fuldtid eller deltid. Du søger stillingen ved at trykke på "Søg stillingen" på denne side, og sende en ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler og ansætter når vi har fundet den rettet kandidat. Ansøgningen skal bestå af et PDF-dokument med maksimalt 1 sides motiveret ansøgning og maksimalt 2 siders CV.

Yderlige oplysninger om stillingen kan du få hos: Teamleder for Innovation, Maria Hach på telefon 40 24 04 93 eller via e-mail mah@beof.dk, eller Afdelingschef for Forretningsudvikling, Jeppe Eimose Waagstein på telefon 51 60 58 17 eller via e-mail jw@beof.dk

Som en multiforsyningsvirksomhed, der leverer lys, vand og varme samt håndterer spildevand, udgør Bornholms Energi & Forsyning fundamentet for den daglige energi på Bornholm. Et fundament, der også tæller den grønne omstilling og Bright Green Island, og et fundament for vækst og udvikling på øen. Gennem vores omfattende engagement i Bornholm og i vores kunder skaber vi fornyet energi - både til øen som helhed og til bornholmerne.
Application due
20-08-2024

Start date
01-10-2024

Position category


Position type
Administration

Workplace
Bornholm

Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
Follow us