DreistStorgaard Advokater A/S
Jurist til Team Erhverv

Trives du med en hverdag med både juridiske og administrative opgaver?

Vi søger en dygtig og dedikeret kollega, som brænder for at levere god service. Du vil indgå i vores Team Erhverv, hvor du i samarbejde med advokater og juridiske sagsbehandlere skal arbejde med selskabsret og generel erhvervsrådgivning.

Jobbet

Dine primære opgaver vil være at håndtere alle aspekter af sagsbehandlingen fra dialog med vores klienter til udarbejdelse af juridiske dokumenter.

Du får ansvaret for at sikre flow og kvalitet i en portefølje af sager, og det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og meget selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Udarbejdelse af juridiske dokumenter
  • Stiftelse af selskaber og lignende
  • Håndtering af bestyrelsessager
  • Sagsbehandling fra A-Z, herunder mødebooking, fakturering m.v.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den ansvarlige advokat og øvrige medarbejdere i Team Erhverv.

Arbejdssted er vores kontor i Køge på adressen Bag Haverne 32, 4600 Køge.

Din profil

Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med både juridiske og administrative opgaver, og at du kan arbejde selvstændigt med fokus på klienten. Vi forventer samtidig, at du har erfaring med selskabsret og generel erhvervsrådgivning.

Vi søger en kollega, som har et højt engagement, vil udvikle sig fagligt og har viljen og evnen til at skabe de bedste oplevelser og løsninger for vores klienter.

Din baggrund er cand.jur., cand.merc.jur. eller anden relevant baggrund.

Du skal trives i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne.

Du skal på én og samme tid have et blik for detaljen og have det overordnede overblik.

Velkommen til DreistStorgaard Advokater

Mennesket først – juraen bagefter!

Vi er ambitiøse på både dine og virksomhedens vegne. Vi har en flad organisationsstruktur, og alle medarbejdere har et stort ansvarsområde uanset uddannelse og erfaring. Vi lægger vægt på det personlige, engagementet og den faglige stolthed. For os er det afgørende, at vores medarbejdere har en personlighed, som matcher vores værdier. Det betyder meget for os, at man er der for andre. Det gælder ikke kun overfor vores kunder, men også overfor vores medarbejdere – ligesom det afspejler sig i de velgørende foreninger og organisationer, som vi har valgt at engagere os i.

Vil du tage det næste skridt i dit arbejdsliv?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Partner Svend-Aage Dreist Hansen på e-mail sah@dslaw.dk eller HR-chef Susanne Mathiassen på e-mail suma@dslaw.dk eller telefon 56643300.

Du søger stillingen via link nederst. (Vi modtager ikke ansøgninger via mail). Vær opmærksom på at vi løbende holder samtaler og ansætter, når vi har mødt den rigtige kandidat, så send gerne dit cv og ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Læs DreistStorgaard Advokater A/S’ persondatapolitik i forbindelse med rekruttering her.

Application due
18-06-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Jurist
Juridisk sagsbehandler

Workplace
Køge

Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Susanne Rørbeck Mathiassen 
HR-chef
5664 3300
2084 1231
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
Svend-Aage Dreist Hansen 
CEO Advokat
56643324
40150917
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 


Follow us