BLIV SHIPPINGELEV HOS UNI-TANKERS

Drømmer du om at arbejde i en spændende, international virksomhed, hvor du kan udforske og opleve en verden af muligheder, mens du dygtiggør dig inden for shipping? Så læs mere om rollen som Shippingelev her.

Lige nu søger vi en dygtig og motiveret shippingelev til vores operations-/befragtnings­afdeling i Middelfart, hvor du bliver en del af vores stærke, internationale team, som vil assistere, guide og vejlede dig gennem hele din uddannelse. Uddannelsen varer to år og består af en solid sidemandsoplæring samt et par ugers skoleophold, hvor du kan koble din praktiske læring med teori. Undervejs i dit uddannelsesforløb får du mulighed for at påvirke dine opgaver i takt med, at du udvikler dig fagligt og personligt.

Du bliver en del af et dynamisk arbejdsfællesskab i en international virksomhed med tre udenlandske kontorer og en flåde, der sejler over det meste af verden. Vi tilbyder en uddannelse i et attraktivt arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, samarbejde og dedikation er forudsætninger og drivkræfter for vores succes.

Du bliver en aktiv medspiller i teamet fra første dag, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med:

 • Håndtering af internationale transporter til søs
 • Planlægningen af vores skibes programmer
 • International handel.

Alt sammen i tæt samarbejde med kolleger, kunder og agenter i ind- og udland. Vi lover dig, at dine dage bliver travle såvel som spændende.

Din profil
Du har lyst til at lære og udvikle dig sammen med os. Du viser initiativ og sætter en ære i at udføre dit arbejde korrekt.

Du har afsluttet en adgangsgivende grunduddannelse som f.eks. EUX, HHX eller anden gymnasial uddannelse og har bestået matematik på B-niveau.

Derudover er det vigtigt, at du:

 • kan arbejde selvstændigt, struktureret og følge dine opgaver til dørs
 • er nysgerrig af natur
 • er dedikeret og ansvarsbevidst med stor lyst til at lære
 • kan lide at bevæge dig rundt i IT-systemer
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi tilbyder

 • En elevuddannelse med grundig introduktion til alle aspekter af jobbet og branchen. Gennem hele dit forløb vil du være tilknyttet en elevansvarlig
 • Spændende opgaver og mulighed for at tage ansvar
 • Et godt arbejdsmiljø med vægt på det sociale, samarbejde og networking
 • En international atmosfære med kontorer i Danmark, Frankrig, Tyrkiet og USA samt skibe, der sejler i hele verden
 • Udenlandsophold (1-2 uger) på et af vores kontorer i løbet af uddannelsesforløbet.

I Uni-Tankers vil du blive del af en større global koncern, USTC. Du vil blive en del af vores studenternetværk, der faciliterer netværksarrangementer for alle studentermedhjælpere og elever i USTC-koncernen i Danmark.

Ansøg nu 

Kan du se dig selv have en udfordrende, travl og spændende hverdag, så send din ansøgning, CV og karakterblad hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Elevuddannelsen starter i september 2024. 

Kontakt gerne Lars W. Nielsen på +45 6037 5410 eller Michael Lauridsen på +45 6038 4126, hvis du har spørgsmål til eller ønsker at høre mere om stillingen.

Uni-Tankers er et førende tankskibsrederi i small og intermediate segmentet. Flåden er en af de yngste i virksomhedens kernemarkeder og består af ca. 40 ejede og chartrede moderne og fleksible produkt- og kemikalietankskibe.

Uni-Tankers har kontorer i Danmark, Tyrkiet, Frankrig og USA, og blev grundlagt i 1995 som et datterselskab til det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC). USTCs portefølje indeholder bl.a. aktiviteter inden for olie & energi, shipping, dør-til-dør-logistik, risk management, bilaktiviteter, IT, bæredygtig energi, miljø & genbrug – og er repræsenteret i 40 lande med flere end 4.300 ansatte.

Application due


Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Elev
Shipping

Workplace


Contact
Lars Westengaard Nielsen 
Michael Lauridsen