Teknisk Controller

Er du en dedikeret og ansvarsbevidst controller med et skarpt øje for detaljer? Har du erfaring inden for regnskab og en passion for at levere kvalitetsarbejde? Så kunne du være vores nye kollega!

Uni-Tankers søger en controller til vores tekniske afdeling. Vi er et rederi i konstant udvikling, der søger en engageret medarbejder til at styrke vores tekniske team. Hos os bliver du en central del af vores hovedkontor i Middelfart, hvor du vil arbejde tæt sammen med dedikerede kolleger i et internationalt inspireret miljø.

Dine Ansvarsområder

Som teknisk controller vil du udgøre en central del af vores tekniske afdeling. Din rolle indebærer tilsyn med afdelings- og skibsbudgetter samt bidrag til regnskabsmæssig støtte og rapportering. Du vil arbejde tæt sammen med vores leder af finansafdelingen samt mellemlederne i den tekniske afdeling.

Med reference til den tekniske direktør vil dine arbejdsopgaver omfatte følgende:

  • Sikre rettidig økonomisk rapportering for smøremidler, forsyninger og mere, samt månedlig afslutning af budgetter.
  • Assistere med forberedelse, opfølgning og afslutning af OPEX, CAPEX og dokbudgetter.
  • Optimering af arbejdsgange samt udvikling af vores økonomiske kontroller og rapportering.
  • Yde økonomisk støtte og kommunikation til den tekniske afdeling og vores skibe.
  • Følge op på skibsbestillinger, indkøbsordrer og fakturaer.
  • Kontinuerligt overvåge og optimere vores budgetter og økonomiske kontroller.
  • Følge op på køb, salg og reparation af skibe samt reparationsbudgetter.
  • Udføre kontrol af anlægsaktiver og dybdegående undersøgelser af udgifter.
  • Økonomiske styring og rapportering på projekter.
  • Ad-hoc opgaver efter behov.

Din Profil

For at trives i denne rolle forventer vi, at du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse samt erfaring fra lignende stillinger. Du skal være i stand til at påtage dig en ledende rolle, dykke ned i vores økonomi og identificere områder, hvor vi kan forbedre os. Kendskab til Microsoft Office, især Excel, er afgørende, og erfaring med systemer som Business Central 365 eller andre ERP-platforme vil være en fordel. Vi leder desuden efter en person med en positiv og samarbejdsvillig attitude, der værdsætter at være en del af et engageret team.

Hvad vi tilbyder i Uni-Tankers

Som teknisk controller hos Uni-Tankers får du muligheden for at integrere dig i en dynamisk og ambitiøs organisation. Vi tilbyder ikke kun attraktive ansættelsesvilkår, herunder pensionsordning, men også et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter faglig udvikling og samarbejde. Hos os får du mulighed for både personlig og faglig vækst, og du bliver en del af et dedikeret team, der stræber efter succes sammen. Kom og vær med til at forme fremtiden for Uni-Tankers!

Lyder det som noget for dig?

Hvis dette lyder som det helt rette job for dig, så søg jobbet online snarest muligt. Vi afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat og inviterer løbende ind til samtale. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Technical Director, Kristian Larsen at +45 8861 8840.

Uni-Tankers opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, seksuel orientering, handicap, etnicitet og statsborgerskab.

Uni-Tankers er et førende tankskibsrederi i small og intermediate segmentet. Flåden er en af de yngste i virksomhedens kernemarkeder og består af ca. 40 ejede og chartrede moderne og fleksible produkt- og kemikalietankskibe.

Uni-Tankers har kontorer i Danmark, Tyrkiet, Frankrig og USA, og blev grundlagt i 1995 som et datterselskab til det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC). USTCs portefølje indeholder bl.a. aktiviteter inden for olie & energi, shipping, dør-til-dør-logistik, risk management, bilaktiviteter, IT, bæredygtig energi, miljø & genbrug – og er repræsenteret i 40 lande med flere end 4.300 ansatte. 

Application due


Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Finance

Workplace


Contact
Kristian Larsen