Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Forpagter søges til OK Plus i Mårum

Drømmer du om nye udfordringer, mere ansvar og optimale muligheder for at afprøve dine egne ideer – naturligvis med opbakning fra OK? Så har vi en OK Plus-butik klar til dig. 

 

Butikken i Mårum (ved Græsted) ligger i forbindelse med et OK tankanlæg. Med en god beliggenhed i byen er butikken synlig og tilgængelig for såvel den lokale biltrafik samt pendlere til og fra arbejde. Butikken sælger i dag fast food og bake off, men potentialet er endnu større inden for de kategorier. Det kræver dog at butikken får den rette forpagter i spidsen som er ambitiøs i forhold til salget og kan se mulighederne.  

Butikken har brug for en dygtig købmand som evner at sikre en salgsklar butik og som har et konstant fokus på den gode kundeservice og høje butiksstandarder. Det er afgørende at du evner at skabe en sund drift og formår at holde et skarpt øje på omkostningerne samt få disse tilpasset.  

Med den rette forpagter i spidsen for anlægget har butikken bestemt et potentiale.  

Evner og indsats afspejles på DIN bundlinje

Dit primære ansvar bliver at drive den samlede forretning, og at løfte salget og det driftsøkonomiske resultat gennem godt købmandskab og god ledelse. Du har konstant fokus på at udvikle omsætningen, uden at miste fokus på den effektive drift (fokus på omkostninger). Dine opgaver bliver at:

 
 • Sikre en høj butiksstandard med fortsat høj fokus på convenience, fast food og bake off
 • Sørge for at butikken og forpladsen altid fremstår salgsklar og indbydende
 • Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil
 • Bemandingsplanlægning og personaleledelse
 • Regnskab herunder lagerstyring og svindkontrol
 • Sikre en effektiv drift gennem daglige rutiner
 • Kundebetjening samt herunder at sikre at personalet lever op til dine servicekrav
 
Du har stor indflydelse på den daglige drift af butikken, og du kan i høj grad præge din egen hverdag. Men det kræver en stor arbejdsindsats fra forpagterens side at opnå succes på alle parametre. 

Om dig

Du fungerer i dag som butikschef, restaurantchef, mellemleder i et kædekoncept eller er leder på tilsvarende niveau. Det er et krav at du har erfaring inden for detailhandlen eller restaurationsbranchen, hvorfra du kan dokumentere gode resultater. Det er en fordel hvis du tidligere har haft erfaring med convenience, fast food produkter eller bake off. Du har det engagement samt de visioner og ideer der skal til for at sikre god salgsmæssig udvikling i butikken og den nødvendige driftsmæssige forståelse.

 
Dine personlige egenskaber er kendetegnet ved, at du:
 • Er resultatorienteret og besidder en vindermentalitet
 • Har et højt energiniveau og et positivt livssyn
 • Er selvmotiverende, selvstændig og ansvarsbevidst
 • Har en venlig og sympatisk fremtræden
 • Er villig til at yde den ekstra indsats der kræves på anlægget i Mårum
Som forpagter er det en forudsætning, at du råder over fornøden kapital primært til driftskredit. 

OK Plus tilbyder

Du får mulighed for at overtage forpagtningen på attraktive vilkår, og du er sikret et godt fundament for at skabe en god forretning gennem et professionelt kædesamarbejde såvel som markedsføringsstøtte. Når konceptet er på plads står OK Plus organisationen stå til rådighed med støtte og rådgivning gennem hele driftsperioden.


Ansøgning

Rekrutteringsprocessen bliver varetaget af vores eksterne samarbejdspartner GML-HR Retail. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Rikke Kejser på telefon 5118 2359 eller på mail: rk@gml-hr.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgning sker på www.gmlhr-retail.dk. Ansøgninger vil blive gennemgået løbende, så tøv ikke med at fremsende denne. Ansøgningsfristen er den 6. juli 2017.  

OK Plus er OK’s convenience-kæde. Kæden består af omkring 70 butikker. Med en samlet omsætning på ca. 0,7 mia. kr. er kæden en betydelig aktør på markedet for convenience-butikker. En stor del af butikkerne i OK Plus-kæden drives af forpagtere. Som forpagter af en OK Plus-butik får du mulighed for at arbejde med et gennemprøvet koncept, som tilpasses markedet, der hvor din butik ligger. Du er selv ansvarlig for alt i butikken, og for butikkens resultat, og har dermed mulighed for at oppebære en meget attraktiv indtjening. OK Plus A/S er kædekontor for OK Plus-kæden og supporterer blandt andet med salgs- og driftsstøtte, leverandørforhandlinger, markedsføring, butiksindretning og it.

Arbejdssted:
Mårum

Kontaktpersoner:
Rikke Kejser 
Seniorkonsulent
+45 51182359