Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Skarpe butikschefer til Nyborg, Trekantsområdet og Esbjerg
Brænder du for detailhandel og kan du lide at skabe resultater, så er du måske en af vore nye butikschefer.
 
Jobbet
Dit primære ansvarsområde er at løfte salget og det økonomiske resultat gennem fremragende ledelse og godt købmandskab. Du brænder for konceptet, har fokus på den effektive drift og har en udpræget vindermentalitet. En vigtig del af din dagligdag er at motivere, coache og udvikle dine medarbejdere, så de yder deres bedste. 
 
Med reference til distriktchefen bliver du ansvarlig for at: 
 
  • din butik er salgsklar og driftsikker  
  • tilrettelægge butikkens daglige opgaver ud fra faste koncepter 
  • være synlig på ”gulvet” ved kundebetjening og andre opgaver.    
 
 
Om dig
Som butikschef trives du med 100% fokus på at skabe resultater gennem dine medarbejdere og loyalitet mod konceptet. Du har ansvaret for den daglige ledelse i butikken, og du sørger for den optimale varedisponering og drift. 
 
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du:
 
  • har erfaring fra detailhandel.  
  • har erfaring med at coache medarbejdere.  
  • har høj energi og lægger vægt på at levere fremragende resultater.  
  • er god til at prioritere dine opgaver og have styr på detaljen.  
 
Du kan i høj grad præge din egen hverdag, og du trives i en udpræget konceptstyret virksomhed.  
 
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du tilbydes en attraktiv løn med resultatorienteret bonus og pension samt en ugentlig arbejdstid på 45 timer i en velkonsolideret international virksomhed. 
 
Ansøgning 
Vi rekrutterer til Aldi i Nyborg, Trekantsområdet og Esbjerg, så skriv i din ansøgning, hvilket geografisk område du er interesseret i. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Send din ansøgning og relevante eksamenspapirer ved at klikke på "søg stillingen" knappen. . 
 
 
Vores klient, Aldi var den første rigtige discountkæde i Danmark og slog dørene op til den første discountbutik i Danmark i 1977. Aldi er repræsenteret i 17 lande med ca. 9000 butikker, hvoraf ca. 200 er beliggende i Danmark med hovedsæde i Karlslunde. Aldi Nord, som Danmark er en del af, er desuden repræsenteret fra Essen og op til den danske grænse, i Belgien, Frankrig, Luxemburg, Holland, Polen, Portugal, Spanien og den nordlige del af USA. En overvejende del af Aldi's ansatte har mange års anciennitet, hvilket skyldes en velfungerende og værdsat arbejdsplads.
 
Arbejdssted:
Sydjylland

Kontaktpersoner: