Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Sælger til Skoringen Kolding

Har du appetit på Sko? 

Så tilbyder vi dig en stilling som salgsassistent hvor du:  
 
  • Får en uforudsigelig hverdag med masser af udfordringer
  • Bliver en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team
  • Skal sælge nogle af Danmarks stærkeste skobrands (bl.a. ECCO, Gabor og Reiker) 
 
Din hverdag som salgsassistent 
 
Som salgsassistent i butikken i Kolding bliver du en del af en butik med et ungt team. Du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice.
 
Andre opgaver vil være at: 
 
  • Sikre, at butikken fremstår salgsklar
  • Tilbyde kunderne en indbydende og inspirerende butik
  • Stå for lagerstyring og behandling af reklamationer
  • Bidrage med din erfaring
    
Hvis du er vores nye kollega i Skoringen, glæder vi os til at nyde stor gavn af din viden indenfor detailhandel samt din evne til at arbejde selvstændigt og gribe de daglige udfordringer.
 

Personen

Du er en dygtig sælger, du har nogle års erfaring med salg og drives af at skabe resultater. Du har tidligere præsteret gode resultater, fordi du er god til at sælge og yde god kundeservice. Samtidigt er dit personlige engagement helt i top.

Dine muligheder

I jobbet tilbydes en konkurrencedygtig grundløn, pension og gode personalegoder. Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld en spændende stilling i Kolding.
 
Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent René Sørensen på telefon 21 16 45 16  eller på mail rs@gml-hr.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen” nedenfor. Ansøgningerne behandles løbende.

 

Arbejdssted:
Kolding

Kontaktpersoner:
Rene Sørensen 
Seniorkonsulent
+45 2116 4516