Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Logistikchef

Stærk leder, der kan understøtte ambitiøs vækststrategi gennem drift, udvikling og ledelse af ferskvareterminalen i Vejle.


Jobbet

Med reference til den Adm. direktør bliver du ansvarlig for Dagrofas ferskvareterminal, der beskæftiger ca. 200 medarbejdere. 

 
Gennem god ledelse er det dit ansvar at sikre effektiv terminallogistik via systematisk opfølgning på KPI’er, herunder løbende at forbedre servicegrader, lagereffektivitet mm., ligesom du i samarbejde med salgsafdelingen, Dagrofas kategoriorganisation, kunder og leverandører udvikler og implementerer kosteffektive logistikløsninger. 
 
Du får også en central rolle i udvikling og især implementering af projekter, der primært vedrører effektive logistikløsninger, varestrøm og leverandøroptimering. Stillingen indebærer således en bred kontaktflade internt såvel som eksternt. 
 
Derudover bliver dine primære opgaver: 
 
 • Daglig ledelse og udvikling af dit lederteam og øvrige nøglemedarbejdere
 • Produktionsstyring: sikre planlægning, gennemførelse og opfølgning på det samlede lagers daglige produktion, processer og rutiner, herunder også kvalitetskontrol 
 • Strategiplanlægning, budgetlægning og opfølgning på KPI’er
 • Ledelse, udvikling og implementering af LEAN aktiviteter
 • Bidrage til udviklingen af den samlede forretningsenhed med fokus på det tværorganisatoriske samarbejde
 
Du indgår i Dagrofa Logistiks ledergruppe og får derigennem et fagligt netværk af kolleger og sparringspartnere, der vil det samme som dig. 
 

Personen

Du har en relevant videregående uddannelse inden for logistik/supply chain og  en solid ledelses- og logistikerfaring fra førende logistik-, produktions- eller handelsvirksomheder. Din logistikfaglige værktøjskasse omfatter også LEAN, som du med succes har formået at implementere som en del af kulturen. 

 
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du er ambitiøs, præstationsorienteret og robust, har et godt overblik samt en analytisk og struktureret arbejdsform. Du er kommerciel og kundeorienteret samt har gennemslagskraft til at få dine idéer igennem både internt og eksternt. 
 
Derudover kan du genkende dig selv i følgende: 
 
 • Proaktiv med et højt drive 
 • God strateg med helhedsforståelse for organisationen 
 • Eksekveringsstærk  
 • Udviklingsorienteret og forandringsparat 
 • Resultatorienteret 
 • Positiv og samarbejdsorienteret tilgang 
 

Dine muligheder

Ambitionsniveauet er højt og perspektiverne er mange. Vær med til at præge udviklingen i Dagrofa Logistik, hvor der stilles skarpt på vækst og performance. Der er højt til loftet, du får ansvar for opgaven og beføjelser til at løse den.
 
Du indgår i Dagrofas top 60 ledelse, hvilket indebærer inddragelse i og orientering om koncernaktuelle temaer. 
 

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Adm. direktør Lars Arnløv på 4091 9366 eller partner Lars Gaarde 2121 0094 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”søg stillingen”. Ansøgninger behandles løbende.

Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab. Dagrofa Logistik leverer ikke blot dagligvarer til Dagrofas egne kæder, men også til en række kiosk- og conveniencekunder samt andre supermarkedskæder i både Danmark og på eksportmarkeder. Dagrofa Logistik har mere end 40 års ekspertise i kundetilpassede løsninger, og med et sortiment på 18.500 unikke varenumre, og strategisk placerede lagre i både Vejle (friskvarer), Herning og Ringsted (begge tørvarer) sikres kunderne høj service og effektive løsninger. Læs mere på www.dagrofa-logistik.dk.

Arbejdssted:
Knud Højgaards Vej 19, 7100 Vejle

Kontaktpersoner: