Teamleder Internt Salg

Vil du være med til at jonglere mange opgaver og sikre glade kunder?

Vi søger en serviceminded, passioneret og handlekraftig teamleder, der brænder for at motivere og trives med at jonglere mange opgaver samtidig. Som teamleder, får du ansvaret for Alfix’ interne salgsafdeling, hvor hver dag handler om at sikre glade kunder og effektive processer. Du bliver bindeled mellem salg og produktion, og din rolle som spillende træner er afgørende for afdelingens succes. 

Denne mulighed venter dig hos Alfix, hvor du skal arbejde i spændingsfeltet mellem internt salg, eksternt salg og produktionen. Du trives med at være hands-on og er stærk på relationer internt såvel som eksternt. 

Teamlederrollen af de 2 interne salgsmedarbejdere vil løbende blive bygget på hen over de kommende 6-12 måneder.   
 

Velkommen til dit nye team

Du bliver en del af en værdibaseret, familieejet og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor fokus i mange år har været på transformationen til mere ansvarligt byggeri. Alfix er i den forbindelse blevet verdensmålscertificeret. 

Alfix har en stærk position på det skandinaviske marked med solid vækst gennem mange år. Virksomheden har et gennemgående fokus på innovation og produktudvikling, der vil sikre en spændende udvikling nu og i fremtiden.

Hvis du drømmer om at bringe dit brede kompetencesæt i spil for en virksomhed, hvor faglighed og ansvarlighed er omdrejningspunktet, er Alfix det rette sted for dig.  
 

Din nye hverdag

Dit primære ansvarsområde bliver som spillende teamleder i Internt Salg, herunder sikring af den daglige ordreafvikling, telefonbetjening og kundekontakt. Du vil indgå i tæt dialog med produktionsplanlægningen og de eksterne sælgere, hvor du ligeledes vil assistere i styringen af kundeaftaler og skabelsen af grundlag for bonusafregninger.

Din hverdag vil bære præg af, at du skal understøtte salgsdirektøren i styring og opfølgning på kørende projekter i salgsafdelingen. Herunder forekommer et antal dokumentationsopgaver, specielt omkring sikkerhedsdatablade og miljødokumentation.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • Bidrage til den daglige ordreafvikling, telefonbetjening og kundekontakt ved behov 
 • Sikre processer og procedurer, som understøtter Alfix’ udvikling og digitaliseringsrejse
 • Koordinerende bindeled mellem produktion og indkøb
 • Opretholde et højt serviceniveau og nå fastsatte delmål
 • Koordinere diverse projekter samt sikre høj kvalitet i administrative leverancer
 • Afholde løbende koordineringsmøder med de 2 medarbejdere i Internt Salg og din nærmeste leder, som er Salgs- og Marketingdirektøren

 

Kort sagt: Denne stilling passer dig perfekt, hvis du ser og skaber struktur og kan tage ansvar i en stilling med stor betydning for grundlagsdannende beslutningstagen. Du er positiv og motiverende i din ledelsesstil og vil gerne gå forrest.
 

Teamet mangler disse kompetencer

Vi leder efter en detaljeorienteret kandidat, der i særlig grad motiveres af at skabe stærke resultater for forretningen og lykkes med sine opgaver. Vi ser gerne, du har siddet i en lignende rolle, og har du erfaring fra en produktionsvirksomhed, er det absolut et plus.

Hvis du er klar til at indgå i et stærkt team, hvor dit gå-på mod og din gode energi skinner igennem, passer du perfekt til denne stilling.

Samtidig er det en stor fordel, hvis du:

 • Er servicemindet – både eksternt og internt
 • Er helhedsorienteret i din tilgang til opgaveløsning og kan se på tværs i virksomheden 
 • Er struktureret i dit arbejde
 • Har gennemslagskraft og kan arbejde selvstændig
 • Har et højt brugerniveau af IT, gerne med erfaring inden for Excel, BI, og CRM. Det er en fordel, hvis du ligeledes har erfaring med AX12 eller 365. 

 

Det får du hos Alfix

Du kan forvente et godt og udviklende fagligt miljø, med både yngre og mere erfarne kollegaer, hvor der tilskyndes til relevant efteruddannelse. Alfix har en flad organisationsstruktur, hvor det gode arbejdsmiljø og tryghed på arbejdspladsen vægtes højt, og virksomhedens værdier lever i hverdagen.

Alfix er en økonomisk robust virksomhed, der i mange år har arbejdet dedikeret og målrettet med at minimere sine miljøpåvirkninger og sikre arbejdsmiljøvenlige produkter og løsninger til markedet. 

”Ansvarlig styrke” er Alfix’ slogan, hvilket også indebærer, at det er en høj prioritet at tage ansvar for større og samfundsrelaterede problematikker.


Vil du være en del af Alfix

Alfix samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon 2494 8800 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. 

Ser du denne stilling som et naturligt næste skridt i din karriere? Så send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Arbejdssted:
H.C. Ørsteds Vej 11-13, 6000 Kolding

Kontaktpersoner:
Janne Nissen 
Seniorkonsulent
+45 24948800