Milling Hotels

Vi søger en engageret og passioneret up-coming Hotelchef til at lede vores team på Milling Hotel Søpark. Hos os går vi ikke blot efter at tilbyde overnatning, vi stræber efter at skabe hoteller med sjæl, hvor gæsterne føler sig hjemme væk fra hjemmet. Vores værdier er forankret i service, hjemlig atmosfære og enkelthed, og vi søger en leder, der kan indfange og efterleve disse værdier i alt, hvad vi gør.

Stillingens ansvarsområder men ikke begrænset til:
Som Hotelchef vil dit primære ansvar være at lede og fordele arbejdet på hotellet, sikre optimal drift på tværs af alle afdelinger og sikre, at vores gæster altid modtages med overskud, professionalisme og et varmt smil. Du skal være med til at inspirere og motivere vores personale til at yde deres bedste, og samtidig sikre, at vi når vores økonomiske mål og overholder fastlagte budgetter.

Ansvarsområder inkluderer:
•    Ansættelse og afskedigelse af personale i samarbejde med områdechefen
•    Løbende træning og udvikling af hotellets medarbejdere
•    Vagtplaner der er i overensstemmelse med gældende regler
•    Fremme samarbejde og et godt kollegaskab på tværs af alle afdelinger
•    Diverse administrative opgaver
•    Bidrag til virksomhedens fælles ESG-mål
•    Effektiv håndtering af klager med fokus på kundeservice
•    Samarbejde med andre ledere og deltagelse i ledelsesmøder
•    Deltagelse i receptionsvagter i lavsæsonen
•    Engagement i personalearrangementer og -fester

Vi forventer, at du brænder for service og mennesker og altid stræber efter at yde en ekstraordinær indsats. Din succes vil blive målt på din evne til at lede hotellet med sjæl og efterleve vores værdier om service, hjemlig atmosfære og enkelthed. Det forventes, at du og dit team aktivt deltager i salgsaktiviteter såsom rundvisninger og kundearrangementer.

Som person stræber du efter altid at være serviceorienteret i din adfærd overfor både gæster og kolleger. Du har en imødekommende og hjertelig optræden for at skabe en hjemlig atmosfære alt sammen under princippet om enkelthed i både jobfunktion og samarbejde med andre. Fleksibilitet til at hjælpe og deltage i opgaver uden for jobbeskrivelsen.

Vi tilbyder:
Du drømmer om mere ansvar - måske er du i dag receptionschef med ansvar for bookingen og er klar til at tage næste skridt. I stillingen som hotelchef med direkte reference til områdechefen tilbyder vi en spændende mulighed for at være en del af et dynamisk team, hvor dine ideer og initiativer værdsættes. Vi stræber efter at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel er i fokus, og hvor der er mulighed for personlig og faglig udvikling. 
Løn efter kvalifikationer

Ansøgning:
Vi samarbejder med FUGL LEONHARDT, så har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Connie & Suzette på mail:rec@fuglleonhardt.dk eller på telefon 77 33 00 00. Stillingen søges gennem linket.

Vi ser frem til at høre fra dig med venlig hilsen FUGL LEONHARDT i samarbejde med Milling Hotels.